Konu: Ne zaman okumaya geçmeliler? Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2008 Saat 01:20
merhaba arkadaşlar...
Şu an U harfindeyim.Normal şartlar altında ne zaman öğrencilerin okuma yazmaya geçmesi gerekiyor??
Çünkü çoğu arkadaş hızlı gidip bi an önce okumaya geçirip hava atmak derdinde.Ama bunlar yarış atı değil.Ben geç olsun ama anlamlı okusunlar çabası içerisindeyim..
müfettişler 27 Kasım'da geldiler.O zaman u sesindeydik.bize hızlı gittiğimizi söylediler.1.dönem harflerin bitmesi zorunluluğu yok.arkamızdan da kovalayan yok.çocuklar tam anlamadan bir sonraki harfe geçmiyoruz.her gün dikte ve okuma çalışmaları yapıyoruz.ama onları fazla sıkmadan.günde en fazla bir metin metin çalışması yaparak günü tamamlıyoruz.matematik, hayat bilgisi...vs.diğer dersleri de ihmal etmiyoruz.çocuklar çok rahatlar.27 kişilik sınıfımda okuyamayan yok.bayramdan önce ı sesini verdik.çok rahat ders işliyorum.çünkü onları sıkmıyorum.sıkıldıkları anda şarkı söylüyoruz, resim yapıyoruz, sohbet ediyoruz.
Ben y sesine yeni geçtim.mart basında sesleri bitirmiş olacağım. müfettişler de aynı şeyi söylediler acele etmeyin dediler.Kelime söylediğimde çok güzel yazıyorlar ama cümle dikte ettirirken zorlanıyorum.çok az kişi yazıyor.Gerçekten çocuklar kabusum oldu... uyuyamıyorum..
Ben y sesine yeni geçtim.mart basında sesleri bitirmiş olacağım. müfettişler de aynı şeyi söylediler acele etmeyin dediler.Kelime söylediğimde çok güzel yazıyorlar ama cümle dikte ettirirken zorlanıyorum.çok az kişi yazıyor.Gerçekten çocuklar kabusum oldu... uyuyamıyorum..
Öğretmenim ilk yıllarda benimde aynı problemlerim vardı. Her şeyi zamana bırakın. Birden yazmaya başlayacaklar korkmayın.
---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam
Kızımın öğretmeni cuma günü c sesini verdi. Ama benim kızım zaten üç haftadır okuyup yazıyor. Artık ona hikaye kitabı okutup, okuduğunu anlama çalışmaları yapıyoruz. Darısı sizlerin öğrencilerinizin başına.
benim sınıfım 29 kişi var.cuma günü b harfini verdim.10 tanesi şu anda tamamen okuyup yazabiliyor.bunlar çok hevesli.bende onlara hikaye kitabı veriyorum artık.2-3 kişi dışında diğerlerinde de sorun yok. O 2-3 kişiyle de birebir ilgileniyorum onlarda da bayağı yol katettİK.1.DÖNEMİN SNUNDA HEPSİ OKUMAYA GEÇERLER DİYE düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar. Ben birleştirilmiş sınıfta görev yapıyorum. Az öğrencim var şükür ama yine de ilk kez birleştirilmiş sınıfta görev yapmanın zorluğunu hala üzerimden atamadım. 1. sınıfta 1 öğrencim var bu en büyük avantajım. d sesini verdim geçtiğimiz hafta içinde. Birleştirilmiş sınıfta görev yapan arkadaşlardan yardım bekliyorum bazı konularda. Özel mesajla bana ulaşabilirseniz sevinirim. Saygılarımla...
Pişkinin halinden hiç anlar mı ham?
Söz kısa gerektir vesselam...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma