Konu: birleştirmeyi kavrama Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2008 Saat 20:34
ben n harfindeyim ama çocuklar kendiliğinden birleştirmekte çok zorlanıyolar bu birleştirme ne zaman gerçekleşecek 2 öğrencim var allah nazarlardan saklasınben vermeden harfleri bana soruyolar geçen o harfinin okunuşunu soledim o ile ilgili metinleri okudular neden bu çocuklar birleştirmede zorlanıyolar ben mi çok acele ediyorum yoksa daha zaman var mı
Arkadaşım inan zamanı geldiğinde başlayacaklar birleştirmeye azminizi kaybetmeden yolumuza devam etmeliyiz. Göreceksiniz hepsi 2 öğrenciniz gibi olacak.
---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam
2 ayın sonunda okumayan bi tek benim oğlum kaldı.evde küçük kardeşimiz olduğu için derslerine tam anlamıyla konsantre olabilmesi için etüte gönderiyorum.evde ben ayrı ilgileniyorum.ancak benimki hala okumamakta ısrarlı.etüt öğretmeni acele etmeyelim derken sınıf öğretmenimiz neden bir tek emir kalsın okumayan diyor.ne yapacağımı şaşırdım.sıkıştırdığımız zaman ya tuvalete kaçıyor ya da ağlıyor.sizce bendemi aceleci davranıyorum?
çocuğunuza önce güven verin.Onu sevdiğinizi söyleyinve hissettirin.Zannederim ki çocuk üzerinde baskı var.Sınıf öğretmenine yük düşüyor.Çocuğunuzu evden uzaklaştırmayın...Acaba kardeşini kıskanıp, onunla ilgilenin diye mi yapıyor?Moralinizi bozmayın...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma