Madem öyle ben başlayayım. Ben size Mehmeti anlatmak istiyorum. Mehmet biraz içine kapanık bir öğrencimdi okula geldiği ilk günlerde. Ama şimdi yavaş yavaş bırakıyor kendini bana ve bana olan sevgisinin her geçen gün artması onun dersine daha sıkı çalışmasını sağlıyor. Mehmet son haftalara kadar harflerin bir çoğunu bilmiyordu. Ama şimdilerde gösterdiğim tüm harfleri biliyor ve arkadaşlarınada söyletiyor. Böyle oluncada büyük bir alkış alıyor. O artık yavaş yavaş neleri yapabileceğini anlamaya başladı. İlerleyen günlerde bakalım neler olacak.
Bu gün sınıfta belki çok erken ama okuma bayramı için hazırlıklara başladık. Aslında amaç Eğlence ve drama yapmak. İş böyle olunca çocuklar gelin kırmızı başlıklı kızı oynayalım dedik. Bir kaç öğrenciyi bir araya getirip oyunu oynadık. Sonra ise sınıfta gruplar oluşturarak onlarında oyunu kendilerince bize sunmalarını istedik. Gerçekten çok hoş manzaralar çıkıyor.
Hatırlatma; Bizim en gururlu günümüz Öğrencilerimizi herkesin huzuruna çıkarıp bunlar benim eserim diyeceğimiz okuma bayramı günüdür. Bunun için eğer okuma bayramını renkli olmasını istiyorsanız ayların belli zamanlarında kamera ve fotğraf makinesi ile görüntüler alın. İnanın okuma bayramında veliler ve siz bu etkinlikleri zevkle izleyeceksinizdir. Saygılarımla...
Düzenleyen sinanuzun - 21-Kasim-2006 Saat 01:42