Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
2006 -2007 Eğitim Öğretim Yılı
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Günlük | 2006 -2007 Eğitim Öğretim Yılı
Mesaj icon Konu: 21 Kasım 2006 (Salı) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ayça
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 3

Aldigi Alkis: 0
%0
Alıntı ayça Cevaplabullet Konu: 21 Kasım 2006 (Salı)
    Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 23:08
forumdaki arkadaşların  k sesini bile vermiş olmalarına şaşırmadım desem yalan olur maşallahLOL
IP  Tesekkur Et
ayça
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 3

Aldigi Alkis: 0
%0
Alıntı ayça Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 23:10
ben daha m sesindeyim sınıfın yarısı iyi ama diğerleriConfused
IP  Tesekkur Et
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1183

Aldigi Alkis: 5456
%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2006 Saat 01:28

Sevgili arkadaşlar buradaki günlüğü açarken asıl amacım şuydu. Sınıftaki en az bir öğrencinizin yıl içerisinde gösterdiği değişikliği takip etmek. Ama bakıyorum ki bazı arkadaşların öğrenci potansiyelinin iyi olması onların ileride olmalarına bazı arkadaşların öğrenci potansiyelin kötü olması ise onların geri kalmasına neden oluyor. Böyle olunca da istemeden bir arkadaşımız diğer arkadaşımızın moraline tesir etmiş vede acaba ben başarısız mıyım sorusunu kendilerine sormasına neden olmuş oluyor. Sizden ricam bu günden sonra lütfen en az bir öğrencinizi bize anlatın bu gün okulda komik şeyler oldu mu nelere güldünüz nelere üzüldünüz gibi. Sanırım böylesi bu foruma katılımı ve zevki arttırcaktır.

Düzenleyen sinanuzun - 21-Kasim-2006 Saat 01:43
IP  Tesekkur Et
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1183

Aldigi Alkis: 5456
%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2006 Saat 01:39
Madem öyle ben başlayayım. Ben size Mehmeti anlatmak istiyorum. Mehmet biraz içine kapanık bir öğrencimdi okula geldiği ilk günlerde. Ama şimdi yavaş yavaş bırakıyor kendini bana ve bana olan sevgisinin her geçen gün artması onun dersine daha sıkı çalışmasını sağlıyor. Mehmet son haftalara kadar harflerin bir çoğunu bilmiyordu. Ama şimdilerde gösterdiğim tüm harfleri biliyor ve arkadaşlarınada söyletiyor. Böyle oluncada büyük bir alkış alıyor. O artık yavaş yavaş neleri yapabileceğini anlamaya başladı. İlerleyen günlerde bakalım neler olacak.

Bu gün sınıfta belki çok erken ama okuma bayramı için hazırlıklara başladık. Aslında amaç Eğlence ve drama yapmak. İş böyle olunca çocuklar gelin kırmızı başlıklı kızı oynayalım dedik. Bir kaç öğrenciyi bir araya getirip oyunu oynadık. Sonra ise sınıfta gruplar oluşturarak onlarında oyunu kendilerince bize sunmalarını istedik. Gerçekten çok hoş manzaralar çıkıyor.

Hatırlatma; Bizim en gururlu günümüz Öğrencilerimizi herkesin huzuruna çıkarıp bunlar benim eserim diyeceğimiz okuma bayramı günüdür. Bunun için eğer okuma bayramını renkli olmasını istiyorsanız ayların belli zamanlarında kamera ve fotğraf makinesi ile görüntüler alın. İnanın okuma bayramında veliler ve siz bu etkinlikleri zevkle izleyeceksinizdir. Saygılarımla...

Düzenleyen sinanuzun - 21-Kasim-2006 Saat 01:42
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma