!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen teşekkürler Emel öğretmenim.Başka bir sitedede bu siteyi !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen kullanıyordum. Ama burada da kullanılabileceğini bilmiyordum. Bir çok resim yükleyeceğim. Çooook teşekkürler.Bu çalışmayı görsel sanatlar dersinde yapıp duvarımıza astık.
Bu Atatürk çalışmamızı değişik renklerdeki simlerle yaptık.Resimlerin üstünü tıklayınca büyük olarak görebilirsiniz arkadaşlar. Atatürk resminin şablonunu isteyen arkadaşlar olursa gönderebilirim.(bu arada emeğe saygısızlık etmek istemem,bu fikirlerin bir kaçını başka bir siteden alıp uyguladık.)
birgül hocam çalışmalarınız çok güzel...ellerinize sağlık....
resimleri gönderirken Direct link to image linkini eklerseniz resimleri direkt görürüz daha ii olur...tekrar teşekkürler hocam...ben düzeltmeleri yapıyorum...
Arkadaşlar çalışmalarınız gerçekten çok güzel.Çalışmalarınızı ; facebook MATERYALLERİMİZİ BİRLEŞTİRELİM.ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ HERKES FAYDALANSIN.....
gurubundaki materyallerimizle birleştirirseniz seviniriz.Ayrıca çok fazla örnek materyallerden de faydalanmış olursunuz.Şimdiden teşekkürler
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen Atatürk resmi şablonu(alıntıdır) eğin hocam indirin bilgisayarınıza
Arkadaşlar çalışmalarınız gerçekten çok güzel.Çalışmalarınızı ; facebook MATERYALLERİMİZİ BİRLEŞTİRELİM.ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ HERKES FAYDALANSIN.....
gurubundaki materyallerimizle birleştirirseniz seviniriz.Ayrıca çok fazla örnek materyallerden de faydalanmış olursunuz.Şimdiden teşekkürler
o ne hocam? ben face book a bıraz yabancıyım kusura bakmayın:)
Facebook.com a üye olup yukarıda belirttiğim gruba üye olursanız bizler gibi yüzlerce öğretmenin materyal paylaşımlarına ortak olabilirsiniz.Facebook artık türkçe olduğu için hiçbir zorluğu yok.Daha fazla ve daha kolay resimler yükleyip öğretmen arkadaşlarla bilgi alışverişi yapabilirsiniz.Bekliyoruz.Teşekkürler
resim göndermek isteyen arkadaşlar ben bu site adresini kullanıyorum: !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
tıklayın sayfa tam açıldıktan sonra Gözat butonuna basın bilgisayarınızdan yüklemek istediğiniz resmi seçin. sonra kırmızı çerçeve içindeki host it! yazısına basın. resmi yüklemesini bekleyin. Sonra Thumbnail for forums (1) resmizin küçük görünüp basınca büyümesi için yazan yerin yanındaki kutucuğun içini kopyalayın formda yazı yazdığınız yere yapıştırın. Umarım anlatabilmişimdir.
Emel öğretmenim resimleri büyük göstermeyi hala beceremiyorum. Rica etsem benim gönderdiğim bu sayfadaki resimlerin hepsini büyük yaparmısınız?
Düzenledim hocam..Birgül hocam yanlış linki alıyorsunuz sayfanın en altında bulunan Show Advanced Linking yazan yere tıkın ve altta link verecektir onu alıp yapıştırın
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma