Aslında yazacaklarımı ifade etmek ne kadar doğru bilmiyorum ama Bu güne kadar kendimi her yalnız hissettiğimde yanımda desteklerini esirgemeyecek üye arkadaşlarımının olduğunu düşünüp mutlu oldum hep. Ama şimdi görüyorum ki ne yazıkki aslında hep yanlızmışız.
Bu güne kadar sitemizde kaynaklarımızı, sevgilerimizi kırgınlarımızı paylaşırken hep biz olduk, hep bizden olduk. İşte bu yüzden nasıl çalışmalarımı paylaşmışsam şimdi gönül kırgınlığımıda paylaşmak istedim. Kırgınım çünkü uzun zaman üzerinde çalışıp ortaya koyduğum
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için
GİRİŞ Yapın yada
ÜYE OLUNUZ.Lütfen ilçe M.E.M. sitesini bitirdiğimde ziyaretçi defterinin üyelerimin destek mesajlarıyla dolup taşacağını sandım. Yanılmışım meğer. Oysa ben Hep yanımda olan öğretmen arkdaşlarımın olduğunu düşünmüştüm. Hiç bir karşılık beklemediğim sadece sorulduğunda yanlız değilim onlarda yanlız değill biz bir aileyiz ve bir bütünün parçalarıyız diye Çalıştığım Şalpazarı ilçesinde Üyelerimden ve desteklerinden bahsederken böyle bir tablo ile karşılaşmam üzdü beni doğrusu.
İlçe M.E.M. sitesine mesaj yazanda yazmayanda tüm can dostlarına sevgilerimi sunarım. Bu mesajı yazıp yazmamayı çok düşündüm ama bu güne kadar ne yaşamışsam hiç süslemeden eklemeden anlattım paylaştım bu da onlardan biri.
Yarın uçup gidecektir zaten Saygılarımla....
Düzenleyen sinanuzun - 13-Ekim-2008 Saat 20:47