Konu: ödev veriyor musunuz? Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2008 Saat 13:52
Merhaba Arkadaşlar. Daha ben l sesindeyim. el, el ele hecelerine geçecem. Ancak ödev konusu aklımı karıştırdı. Ödev veriyor musunuz? Ben şimdiye kadar ödev vermedim. Ayrıca neyi nasıl ödev olarak verecem? Bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.
hocam ödev veriyorum ödev vermeden olmuyor.Öğrenciler oyun çağında olduğu için eve gittiklerinde oyuna dalıyorlar o yüzden o günki çalışmayı ya unutuyorlar ya da yanlış hatırlıyorlar.Ben ödev veriyorum.Yine de siz bilirsiniz.
iyi akşamlar ben 1-2-3 birleştirilmiş sınıf okutuyorum. sınıftayken zaten ödevli işlemek zorundayım ama mutlaka ödev veriyorum. çünkü vermezsem hiç bakmıyolar harfleri unutup geliyolar defterlerine örnek hece veya harf veya cümle yazıyorum onları evde bi sayfa yazıyolar sora da onları okumalarını istiyorum aileleriyle. ödev vermeden olmaz bnce mutlaka verin
hocam tabikide ödev verilir.ben mesela günde en az 2 veya 3 sayfa veriyorum.ayrıca yazılanlar evde tekrar okutulacak ve aileden biri söylücek onlar bakmadan öğrendiklerini yazcaklar.yoksa ödev vermesek ödevim yok diye ders falan yapmazlar çalışmazlar yani..
merhaba hocam.bende e-l seslerini ve el hecesini verdim.ödev olarak da hergün veriyorum.yalnız ben bu yıl başladım mesleğime. çocuklar çok sıkılıyor. ne yapmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olur musunuz.yardımınıza ihtiyacım var sayın öğretmenlerim.
BENİM HER GÜN BİR ŞEKİLDE DİĞER ÖĞRENCİLERİMİN DİKKATİNİ DFAĞITAN BİR ÖĞRENCİM VAR . MESELA CUMA GÜNÜ T SESİNİ VERİRKEN BİR ŞEKİLDE DİĞERLERİNİN DİKKATİNİ DAĞITTI. NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM. SÜREKLİ GÖREV VERİYORUM AMA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YAPMADIĞI ŞEY YOK.
merhaba arkadaslar yakında çıldıracagım sanırım 3 tane sorunlu ögrencim var yerlerinde hiç durmuyorlar diğer çocukların dikkati dagılıyor. tabi benim de.onlarla ilgilenirken ddiğer çocuklar dagılıyor hersey birbirine giriyor.mesleğe gecen dönem basladım.bildigim herseyi deniyorum.t sesindeyim bi çogu kavradı ama sınıftaki gürültüden iyi olan çocuklara da sesleri kavratmak zor oluyor. sizler sınıf içindeki problemlere karsı neler yapıyorsunuz bana yardımcı olabilir misiniz?
1.2.3. sınıflar bir arada bu yıl 3.defa okutuyorum. arkadaşlar benim sınıfta bilgisayar var. velilere bir de tonerli yazıcı aldırdım. ev ödevi veriyorum ama bunu noktalı yazı karakterini kullanarak kelimeler ve cümlelerden oluşan çalışma kağıtları hazırlıyorum. tabi içinde resimlerde oluyor. öğrenci noktalı kelime ce cümleleri yazarken el alışkanlığı kazanıyor. kelimeyi okuyor ve resimleri boyuyor bu yüzden ödev vereceğim zaman mutlu oluyorlar birde çalışma kağıtlarını renkli kalemlerle yazabilecelerini söyledim bu da onların severek yapmalarını sağlıyor
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma