Konu: BERKE 2. SINIFTA Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2008 Saat 20:13
Merhaba yeni eğitim-öğretim yılı tüm öğrenci öğretmen ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun.Berke artık 2.sınıfta ve yine siteden çok büyük faydalar görüceğimize inanıyorum.
İlk haftamız öğretmenimize ve arkadaşlarımıza özlemimizi gidererek geçti.Türkçe ve hayat bilgisi defterlerimize İstiklal Marşı'nı yazdık.Matematikten 100 e kadar yazdık deste ve düzineyi tekrar hatırladık.
slm ben sedanın annesi firdevs geçen dönemdede yazmıştım size benim kızım sedada 2.sınıf oldu hala ben inanamıyorum hatta defter kitaplarını kaplarken etikete 1/D diye yazmışım hep soranlarada 1e diyom bazen yanlışlıkla; neyse seda okumayı yazmayı çok seven ve isteyerek yapan 1 kız ilgiye bile gerek onun için allaha şükür beni hiç birşeyede zorlamıyor ama gel gelelimki kardeşi Emre'ye oğlum anaokuluna başladı 3kere öğretmen değiştirdik 1 türlü gitmek istemiyor öğretmenlerine sınıfına sınıfınıda değiştirdik ama yok ne yapacam bilmiyorum benim sınıftan çıkmamı istemiyor ama bu öğretmenle anlaştı bakalım inş durdu cuma günü yarın yani pazartesi ne olacak bakalım hiç hevesi yok okuma yazmaya inş düzelir tek ümidim o aslında zekası süper ezberi falan sadece işte aşırı yaramaz onu okula okuma yazmayı sevdirecek ne yapmalıyım sizce? Sema hocam allah sizin oğlunuzunda zihnini açık etsin g.üzere tşk
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma