sitenizin adresini bir arkadaşımdan aldım. tebrik ederim gerçekten çok başarılı bir site yapmışsınız. ancak yeni eğitim sistemine göre dik temel yazı değil eğik el yzısı kullanılmaktadır. buna yönelik düzeltmeler yaparsanız çok daha iyi olacağını düşünüyorum. başarılarınızın devamını dilerim
Sevgili hocam lütfen makinenize el yazı karakterini yükleyin. Eğer yükleme konusunda problem varsa yardımcı olayım. Çalışmalar eğik yazı formatındadır. saygılarımla...
ben de synyfymyn resmini göndermek istiyorum çok be?endim giri?l sayfanyzy ne yapabilirim.synyfymda de?i?ik etkinlikler yapyyorum size de göndermek istedim ama ba?aryly olamadym.
çalışmalarınız için teşekkür ederim.Ben dekendi halimde bazı çalışmalar yaptım. Buradan size ve sitenizdeki üyelere ulaşmak istiyorum. benim çalışmalarıma !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen adresinden ulaşabilirsiniz.
Bu gün itibarı ile sitenize dosya gönderebilir miyim bilemiyorum. Dosya göndermek için neler yapmalıyım? bilgilendirirseniz sevinirim. SaygılarımlaTuğrul açık
Tüm site yöneticilerini,öğretmenliğe gönül vermiş sizleri kutluyorum arkadaşlar.Hergün nasıl gazetesini arar okumadan uyuyamaz insan ben de bu siteye bakmadan edemiyorum.Çalışmalarınızdan haberdar olmak güç veriyor insana.Hepinize başarılar diliyor ve kolay gelsin diyorum
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma