Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
Eğitim Haberleri
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Duyurular Eğitim Haberleri | Eğitim Haberleri
Mesaj icon Konu: MEB'de yönetici atama başvuruları başladı Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1183

Aldigi Alkis: 5456
%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Konu: MEB'de yönetici atama başvuruları başladı
    Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2008 Saat 19:13

Eğitim kurumları yöneticiliği başvuruları MEBBİS Projesi Kapsamında Olan İLSİS - İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Yönetim Bilgi Sistemi kısaca İLSİS diye bildiğimiz http://ilsis.meb.gov.tr/default.pasp adresinden yapılabilecek. Fakat her seferinde yazılımdan kaynaklan sorunlar zaman zaman yaşanmaktadır. Sorunları bu başlık altında dile getireceğiz sorun yaşayanların yorumlara yazması rica olunur.

Aşağıdaki resimde görünen “ Özlük, Kişisel Bilgiler, Atama, Meis, Teftiş ve İnceleme-Soruşturma modülleri haricindeki modüllere erişebilmek için yazan ibareyi tıklayarak.

http://ilsis.meb.gov.tr/IlsisWebNet/login.aspx adresinde çıkan kullanıcı adı ve şifrenizi girip giriş kodunu yazdıktan sonra

Aşağıda Çıkan sayfada başvuru işlemleri linkini tıklayarak

Aşağıdaki açılan sayfada eğitim kurumları yöneticiliği başvurularından başvurusunu yapabilecektir.

Fakat her seferinde yazılımdan kaynaklan sorunlar zaman zaman yaşanmaktadır.

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticileri Yönetmeliğinin 11 maddesindeki hükümlere göre;

“Yönetici olarak atanacaklarda aranacak genel şartlar

MADDE 11 – (1) Yöneticilik görevlerine atanacaklarda aranılan genel şartlar şunlardır:

a) Yükseköğrenim görmüş olmak,”

Hükmünden hareketle ön lisans mezunlarının başvurusunu ilsis modülü kabul etmemektedir.

Ön lisans mezunu bir memurlar net üyemizin gönderdiği resim aşağıda sunulmuştur. Üyemize yapılan uyarı “yönetici olarak atanamabilmek için en az lisans mezunu olmanız gerekmektedir” şeklindedir.

Başvuran bu kişi; 2006 yılı müdür yardımcılığı sınavına daha önce idarecilik görevinde bulunduğu için sınava alınmayan bir kişidir. O zaman sınava alınmamış zaten idarecililik görevinde bulundunuz denmiştir.

Kısacası hem sınava alınmamış, sınavı kazandığı varsayılacağı söylenmiş, hâlbuki sınavı kazananlara öncelik tanınmaktadır. Şimdide başvurusu alınmamaktadır.

Bu işlem yönetmeliğin “Yükseköğrenim görmüş olmak” ibaresine aykırıdır ön lisans yüksek öğrenim değil midir?

Kaymakamların verdiği Takdir belgelerini ilsis kabul ediyor.

!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen

IP  Tesekkur Et
mehmetaydemirim
Moderatör
Moderatör
Simge
MEHMET AYDEMYR

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1009

Aldigi Alkis: 755
%74
Alıntı mehmetaydemirim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2008 Saat 00:44
evet kabul ediyor.bir eleştiri yapmak istiyorum sadece.hakkı ile alanları bir kenara koyuyorum ama ülkemizde takdir teşekkür belgeleri su gibi dağıtılıyor.ama bu sudan biz nasibimizi alamadık.bazı yerlerde çalışanı kimse görmüyor ya da görmek istemiyor.Ama göreceğini de iyi görüyor.
                 Ben sadece şunu sölemek istiyorum.Allah herkesin yardımcısı olsun.bu yönetici olacak arkadaşlara sadece şunu sölemek istiyorum.İleri de bir gün daha yüksek bir yere geldiğiniz zaman terazinin kefelerini eş tutunuz.kimsenin hakkını yemeyiniz.
                  Saygılar......
IP  Tesekkur Et
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1183

Aldigi Alkis: 5456
%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2008 Saat 10:21
Uzun bir yol bu, inişli çıkışlı, bazen yanınızda başarınızı sizinle sırtlyacak gerçek dostlar, idareciler bulacaksınız. Bazense başarı onların olacak, sizse bu başarıda sadece bir aktör. Belkide hayatın anlamı bu. Bazen siz olacaksınız, bazense sizler. Ama ne olursa olsun sizi siz yapan değerlerden vazgeçmeyeceksiniz. Öğrencileriniz gelecek aklınıza, hayatın getirdiği güzellikler. İşte bunlar bağlayacak sizi tekrar hayata ve başarıya.

Her ne yapılırsa yapılsın, her ne söylenirse söylensin, mutlaka söylediğiniz o güzel sözler, yaptığınız o güzellikler fark ediliyordur merak etmeyin. Etrafınızdaki insanlar taktir vermiyor, teşekkürünü belgelendiremiyor olabilirler ama en azından teşekkür edebiliyorlardır. İşte benden kocaman bir teşekkür;

Sevgili dostum Mehmet;
Ben senin ne fedakarlıklarla o köy okulunda çalıştığını çok iyi biliyorum. !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen   ailesi olarak sana teşekkürlerimi sunuyorum.

Ve sitedeki tüm üye arkadaşlarıma ;

Burda olmak ve sizleri aramızda görmek daha çok heyecanlandırıyor beni , burda olmanız, öğrencileriniz için yeni kaynak arayışı içinde bizle bilginizi paylamanız ve bizim kaynaklarımızdan yararlanmamız sizin ne kadar çalışkan bir öğretmen olduğunuzu ortaya koyuyor. Bu yüzden kocaman bir teşekkürü hakediyorsunuz. Teşekkür ederim öğretmenim, hepinize ayrı ayrı teşekkürederim. Ülkemin geleceğine sizin gibi değerli öğretmen arkadaşlarım şekil verdiği için hem çok şanslı olduğumu düşünüyor, hemde tekrar teşekkür etmek istiyorum. Saygılarımla....

Sinan UZUN 

Düzenleyen sinanuzun - 12-Temmuz-2008 Saat 10:27
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: ******,
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma