Konu: Geride Bıraktığımız Yılda Neler Hissettik? Gönderim Zamanı: 03-Haziran-2008 Saat 23:08
Do?rusu, ?imdiye kadarki en zorlandy?ym yyl oldu. Umarym meslek hayatym boyunca daha zoruyla kar?yla?maz, en üzüldü?üm olarak bu yyly hatyrlarym. Her?eye ra?men bir nebze bir?ey katabildiysem ne güzel. Devlet okullarymyzda ahlak ve de?erler e?itiminin gereklili?ine bir kez daha inandym.
Benim için çok güzel bir yyldy.Çocuklarymyn bir ya? daha büyüyüp beni anlamalary,müthi? espriler yapmalary,benim esprilerime kar?ylyk vermeleri,etkinliklere katylymcy olmalary,derslerimizin zevkli geçmesi,verdi?im emeklerin kar?yly?yny almam ile çok güzel,hyzly ve hareketli bir yyl geçirdim...Yn?allah seneye de böyle güzel bir yyl olur hepimiz için....Artyk 3.synyf oluyoruz ve güzel bir yyly daha geride byrakyyoruz...
Güzel bir e?itim ö?retim yylyydy. Yn?allah gelecek sene bu seneden daha güzel olur. Site üzerindeki emeklerinden dolayy de?erli moderatörlerimize tek tek te?ekkür ederim. Emeklerine sa?lyk.
Sinan Hocam kendi adyma ben te?ekkür ediyorum...Bu sitede sizle ve de?erli arkada?larla çaly?mak,payla?mak benim için büyük bir zevkti...Yn?allah seneye tekrar daha güzel payla?ymlar içinde hep birlikte oluruz...
MEslek hayatymda bir yyl daha geçti. Sanki dün göreve ba?lamy? gibi hissediyorum. Zaman çok çabuk geçiyor. 2 yyl üst üste 1. synyf okutma ?erefine nayil oldum.Bu sene tayinim çykarsa muhtemelen yine 1. synyf verecekler. 1. synyf okutmak gibisi yok.
---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam
MEslek hayatymda bir yyl daha geçti. Sanki dün göreve ba?lamy? gibi hissediyorum. Zaman çok çabuk geçiyor. 2 yyl üst üste 1. synyf okutma ?erefine nayil oldum.Bu sene tayinim çykarsa muhtemelen yine 1. synyf verecekler. 1. synyf okutmak gibisi yok.
mu?la-fethiye den selamlar.sayenizde güzel dökümanlar elde ettim.ba?ta sinan bey olmak üzere herkes hakkyny helal etsin lütfen.2.synyflary okuttum.seneye ne olacak belli de?il.norm kadro mevzusu var .selamlar.
çok verimli dolu dolu bir yyl geçirdim...3.synyf oluyoruz...herkese te?ekkür ederim...özellikle de emel hocama te?ekkür ederim...herkese ?imdiden iyi tatiller dilerim...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma