Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
Eğitim Haberleri
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Duyurular Eğitim Haberleri | Eğitim Haberleri
Mesaj icon Konu: Talim Terbiye'de Ayrılış.. Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
hg orhan
Moderatör
Moderatör

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 391

Aldigi Alkis: 305
%78
Alıntı hg orhan Cevaplabullet Konu: Talim Terbiye'de Ayrılış..
    Gönderim Zamanı: 19-Subat-2008 Saat 13:29

Talim Ve Terbiye Kurulu Ba?kany

PROF. DR. YRFAN ERDO?AN AYRILIYOR

“Ystanbul Üniversitesi, Hasan Ali Yücel E?itim Fakültesinde görev yaparken Sayyn Bakan tarafyndan 12 Mayys 2006 tarihinde Talim ve Terbiye Kurulu Ba?kany olarak görevlendirildim. Aradan 21 ay geçtikten sonra onur duyarak sürdürdü?üm bu görevden ayrylyyorum. Sayyn Bakan ile son bir ay içinde yapty?ymyz iki görü?me çerçevesinde böyle bir yol ayrymyna geldik.

Bugün itibaryyla izne ayrylyyorum. Görevden ayrylmamla ilgili yazynyn Sayyn Cumhurba?kany tarafyndan onaylanmasyny takiben Ystanbul Üniversitesindeki görevime geri dönece?im.

Ba?kanly?ym süresince 1926 yylynda yüce Önder Atatürk’ün kurdu?u bir Cumhuriyet kurumunu yönetmenin bilinciyle hareket ettim. E?itim ve ö?retim için öncülük yapty?ym ve rol oynady?ym her bir çaly?mada ayry bir mutluluk ya?adym. Talim ve Terbiye Kurulu Ba?kanly?y gibi yüce bir görevi yürütürken edindi?im tecrübeleri de kullanarak e?itim sistemimizin iyile?tirilmesi için bundan sonra da çaba sarf edece?im.

Talim ve Terbiye Kurulu’ndayken hedeflemi? oldu?um bazy çaly?malaryn hayata geçirilmesinin bir e?itimci olarak takipçisi olaca?ym. Ayryca kamuoyuna da e?itime yön verebilme konusunda rolünü daha iyi oynamasy için yardym etmeye çaly?aca?ym.

Yki yyl önce beni bu göreve getirerek Türk Milli E?itim Sistemi için belirli çaly?malary yapmamy sa?layan Sayyn Bakan Doç. Dr. Hüseyin Çelik’e te?ekkür ediyorum. Görev yapty?ym süre içinde yardymlaryyla ve destekleriyle bana güç veren mesai arkada?larymy ve kamuoyunu hep ?ükranla hatyrlayaca?ym. Yo?un ve yorucu geçen iki yyllyk bir süreçten sonra Aileme daha çok zaman ayyrabilece?im için mutluyum.”

Kaynak: !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen

Düzenleyen emelgenc61 - 13-Temmuz-2008 Saat 00:48
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma