!.DİKKAT.! Linki görebilmek için
GİRİŞ Yapın yada
ÜYE OLUNUZ.Lütfen

Kamu Personeli Seçme Synavy (KPSS) bu yyl, Lisans düzeyindekiler için 28-29 Haziran, önlisans ve ortaö?retim düzeyindekiler için 21 Eylül'de yapylacak... Devlet Bakany Murat Ba?esgio?lu, yapty?y yazyly açyklamada, 2004 ve 2006 yylynda yapylan KPSS'nin geçerlilik süresinin dolmasy nedeniyle 2008 yylynda KPSS yapylaca?yny bildirdi
Kamu Personeli Seçme Synavy (KPSS) bu yyl, Lisans düzeyindekiler için 28-29 Haziran, önlisans düzeyindekiler için 21 Eylül'de yapylacak.
Devlet Bakany Murat Ba?esgio?lu, yapty?y yazyly açyklamada, 2004 ve 2006 yylynda yapylan KPSS'nin geçerlilik süresinin dolmasy nedeniyle 2008 yylynda KPSS yapylaca?yny bildirdi.
''Kamu Görevlerine Ylk Defa Atanacaklar Yçin Yapylacak Synavlar Hakkynda Genel Yönetmelikte'' yapylan de?i?iklikle, 2006-KPSS sonuçlarynyn geçerli olaca?y sürede 2004-KPSS sonuçlarynyn da geçerli olaca?ynyn hükme ba?landy?y anymsatylan açyklamada, bu dönemde yapylan synavlaryn geçerlilik sürelerinin, lisans düzeyinde KPSS'ye girmi? adaylar için 30 Haziran 2008, ortaö?retim ve önlisans düzeyindekiler için de 16 Eylül 2008'de sona erece?i ifade edildi.Açyklamada, ?unlar kaydedildi:
''2006'dan bu yana yeni mezun olan ya da ö?renim durumlarynda de?i?iklik olan adaylar ile KPSS'nin her iki yylda bir düzenli olarak yapyldy?y ve buna göre adaylaryn ?ahsen ya da kurslara gitmek suretiyle KPSS'ye hazyrlandyklary hususlary dikkate alynarak, ortaö?retim, önlisans ve lisans düzeyinden devlet memuru olmak isteyen tüm adaylaryn ba?vurmasyna imkan sa?layacak ?ekilde yapylan detayly çaly?malar neticesinde 2008 yylynda lisans düzeyindeki adaylar için 28-29 Haziran 2008, önlisans ve ortaö?retim düzeyindeki adaylar için 21 Eylül 2008 tarihlerinde KPSS gerçekle?tirilecektir.''
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Düzenleyen emelgenc61 - 13-Temmuz-2008 Saat 00:54