Konu: DEĞER... Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2008 Saat 22:44
DEĞER....
Bu olay 14 ekim 1998 de kytalar arasy bir uçu? esnasynda gerçekle?mi?.
"Bir kadyn, uçakta zenci bir adamyn yanynda oturuyordu. Durumdan rahatsyzly?yny belli edercesine, hostesten ba?ka bir yer bulmasyny istedi, zira öylesine antipatik birinin yanynda oturamazdy. Hostes, tüm uça?yn dolu oldu?unu fakat birinci synyfta yer olup olmadyyna bakaca?yny söyledi.
Di?er yolcular ?a?kynlyk ve tiksintiyle olayy izliyorlardy, bu kadynyn sadece terbiyesizli?ine de?il, bir de birinci synyfta yolculu?u devam edece?ine ?ahit oluyorlardy. Zavally adamca?yz çok kötü bir durumda olmasyna ra?men cevap vermemeyi tercih etti. Bu yüksek tansiyondaki durumda kadyn, birinci synyfta ve o adamdan uzak uçabilece?inden tatmin olmu?, hostesin dönmesini bekliyordu.
Birkaç dakika sonra geri gelen hostes, kadyna:
"Çok özür dilerim geciktim.Birinci synyfta bir yer buldum… Bu yeri bulmak biraz zamanymy aldy, sonra yer de?i?ikli?i için pilottan izin almam gerekiyordu. ´Hiç kimse sorun yaratan bir di?erinin yanynda oturmak mecburiyetinde tutulamaz´ dedi ve bu izni verdi."
Di?er yolcular kulaklaryna inanamyyorlardy, bu esnada kadyn da bir zafer kazanmy? gibi yerinden kalkmaya hazyrlandy. Ayny anda hostes, oturmakta olan zenciye dönerek:
"Beyefendi, sizi uça?yn birinci synyfyndaki yeni yerinize götürmem için beni takip eder misiniz lütfen? Seyahat firmamyz adyna kaptan pilotumuz sizden böyle naho? bir olay yaratan kimsenin yanynda oturmak mecburiyetinde byrakyldy?ynyz için çok özür diliyor."
Tüm yolcular hep birlikte, bu olayy iyi bir biçimde sonuçlandyran uçak personelini alky?layarak tebrik ettiler.
O yyl, kaptan pilot ve hostes uçaktaki davrany?laryndan dolayy ödüllendirildiler. A?a?ydaki mesaj, tüm ofislere personelin görebilece?i bir biçimde iletildi:
"Ynsanlar onlara ne söyledi?inizi unutabilirler. Ynsanlar onlara ne yapty?ynyzy da unutabilirler. Ama insanlar, onlara kendilerini nasyl hissettirdi?inizi asla unutmazlar."
Ynsanlar onlara ne söyledi?inizi unutabilirler. Ynsanlar onlara ne yapty?ynyzy da unutabilirler. Ama insanlar, onlara kendilerini nasyl hissettirdi?inizi asla unutmazlar."
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma