Konu: 30 Ekim 2006 (Pazartesi) Gönderim Zamanı: 29-Ekim-2006 Saat 21:11
Bu gün sınıfta ................................. lütfen yaptıklarımızı paylaşalım ki gelecek sene 1. sınıf okutacak arkadaşlar aynı sıkıntılarla karşılaşınca ne yapmaları gerektiğini bilsinler. Saygılarımla...
Merabalar sinan öğretmenim.size mail attım ama cevabımı alamadım.bugün okulda ne mi yaptım bari bu bahaneyle sorularımada cevap bulurum.
sitenizi sürekli takip ediyorum hocam.ben yozgatın bir köyünde 1.sınıf öğretmeniyim.buraya zorunlu hizmetten geldim.4.yılım.ve yarın daha yeni t ye gececeğim.e ele ela lale sürekli tekrar artık bıktım.karıştırıyorlar.dikteyide sürekli yapıyorum.ama ezber yapıyorlar.sorum zamanla le la oturur değil mi.üzerinde artık fazla diretmeyeyim ve yarın t ye geceyim mi?şimdiden teşekür ederim.
Öncelikle bütün çalışmalarınız ve üyelere göstermiş olduğunuz nezaket için teşekkürlerimi bildimeyi bir borç bilirim. Sitenizin mübtelası oldum ancak henüz sadece kopya çekiyorum inşallah bilgisayarımı ilerletebilirsem ben de hazırlamış oldugum çalışmaları göndermek istiyorum. Günlük fikri gerçekten çok hoş umarım arkadaşlar yaşadıkları tecrübeleri anlatarak bizlere örnek olurlar. Tüm meslektaşlarıma şimdeden teşekkürler.
Umarım günlük birinci sınıf öğretmenlerimizin problemlerine çözüm bulabilecekleri güzel bir paylaşım alanı olur. Tüm üyelerimizden katılımlarını bekliyoruz ...
merhaba arkadaşlar ben de bugün i sesini verdim. bende de kirkil arkadaşımın ki gibi bir sorun var sinan hocam çok fazla teknikal olmadığım için sadece sizinkilerden istifade ediyorum.kendi çalışmalrımı henüz ekliyemiyorum.
Sayın hocam bu gün okulda n harfi ile ilgili ön hazırlık tanıtım yaptık.Ben Antalya varsak sakarya i.ö.o da öğretmenim .Bu hafta n harfi ile çalışacağız.yarın n harfi ile hece kelime cümle üretimi yapacağız. Saygılar başarılar
27 Ekimde o sesini verdim.Bugün bolca cümle oluşturup yazdık.Hazırladığım metinlerle okuma çalışması yaptık.Her şey yolunda gidiyor.Sinan hocamın çalışmalarından çok yararlanıyorum.Buradan bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum.Herkese kolaylıklar diliyorum.
mrblar.....ben i sesin vermiştim...bugün de hece,kelime ve metin okuma çalışmaları ile yazı çalışmaları yaptık.....e,l,a ve t sesinde bir sorun yaşamamıştım ama i sesinde yavaşladı çocuklar....i sesini rahat alırlar diye düşünmüştüm ama olmadı....
n sesi ile hece kelime cümle oluşturma çalışması yaptırdım le la na gibi açık hecede öğrenciler zorlanıyorlar bunun için bol çalışma yapmak gerekiyor saygılar
Herkese merhaba.Biz hâla "i" sesiyle hece ve kelime oluşturma aşamasındayız.Biraz geciktim galiba ama şartlar ancak bu kadarını kaldırabiliyo . İlçe merkezinde görevliyim, 29 öğrencim var.Öğrenciler arasında her açıdan uçurum var diyebilirim.Öğretmenlik böyle bişey işte.İlerleyen günlerde hız kazanabileceğimizi umuyorum .
merhaba arkadaşlar bende bugün "n" sesini verdim.55 öğrencim var. 2 sınıf tekrarı yapan öğrencilerim dışında diğerlerinde problem yok. sinan hocam yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar ben de bugün "n" sesini verdim ancak hiç yazamayan 4 öğrencim hariç yazılarda problem yok ancak önü açık hecelerde çok zorlanıyorum öğrenciler çok çabuk unutuyorlar ve aynen bir koro akıllı birkaç öğrencim derse ilgili oldukları için hemen söyleyiveriyor sonrasını umarım tahmin edersiniz hep bir ağızdan heceler doğru söyleniyor ama tek tek sorduğumda sayı 7-8 i geçmiyor. Ama umudumu kaybetmiyorum hepinize kolaygelsin iyi çalışmalar
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma