Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
Eglence
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Diğer Alanlar | Eglence
Mesaj icon Konu: İlkokul öğretmeniniz size ne hatırlatıyor? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
menevşe
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 144

Aldigi Alkis: 50
%34
Alıntı menevşe Cevaplabullet Konu: İlkokul öğretmeniniz size ne hatırlatıyor?
    Gönderim Zamanı: 21-Aralik-2007 Saat 22:19
eminim ki çok ?ey hatyrlatyyordur ilk ö?retmenimiz.ama sizi en çok etkileyen hala unutamady?ynyz anylarynyzy payla?alym

Düzenleyen emelgenc61 - 18-Temmuz-2008 Saat 23:52
IP  Tesekkur Et
hg orhan
Moderatör
Moderatör

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 391

Aldigi Alkis: 305
%78
Alıntı hg orhan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralik-2007 Saat 00:14
benim 3 farkly okulda 3 tane ilkokul ö?retmenim oldu. ilkini ve synyfymy da sevmezdim, birinci synyf olmama ra?men ö?rencilerin çocuklar arasynda ayrym yapty?yny kendileri be?endi?i aklymda kalmy?, maddi durumu iyiydi ö?rencilerin herhalde ?ymaryklardy :) . bigün ö?retmen bize hikaye  kitaplaryny verirken yanly?lykla aya?yna basmy?tym ö?retmen sanyrym ho? bi tepki vermemi? olsa ki aklymda. ikinci okulumdaki ö?retmenimi sevdim. birinci synyfyn ikinci dönemine yeni okulumda ba?lamy?tym. eski okulumda okumaya geçmemi?ken yenisinde daha ilerideydiler ve okumaya  geçmi?lerdi, birkaç çocuk kurdeleyi kapmy?ty bile. annemin 15 tatilde beni her gün çaly?tyrmasyyla okumaya geçtim. asyl ö?retmenim annemdi ona borçluyum bugün okumamy :) synyfta önce ö?renenler arasyna girivermi?tim. hala çekyatta renkli hece kitabyny bana okutturu?u gözümün önünde. daha neler neler hatyrlyyorum. ilk haksyz yere dayak yiyi?imi :) bigün synyftakiler kapyyy içerden tutuverdiler ben dy?arda. ama normalde öyle teneffüste aylyklyk eden bi çocuk de?ilim. bizim sary saçly mavi gözlü sary byyykly müdür yardymcysy bana okkaly bir tokat indirmez mi. adamyn ba?yny aslana benzetirdim. çok gücüme gitmi?ti. 2.synyfta cumhuriyet bayramynda hasta olup ?iir okuyamayy?ym sonraki synyflardaki cumhuriyet bayramlarynda saatlerce so?ukta syrada beklemekten hep eve hasta dönü?üm. 2.synyfta hep ö?retmen tahtaya tek syra yapar, konulary anlattyryrdy. hep ayny ki?iler çykardy. biri de bendim. niye hep ezberler çaly?yrdyk ki... ?imdi ezberden hiç ho?lanmyyorum. pilleri o zaman tüketmi?iz demek. 3. synyfta 23 nisanda eflatun takym elbisemle ?iir okuyu?umu da hatyrlarym. bu ikinci ö?retmenimin geçen  yyl onunla ayny okulda çaly?an bir ö?retmenden ö?rendi?ime göre kanserden vefat etti?ini duydum. Allah rahmet eylesin. bu kez arkada?yyla ben ayny okulda çaly?yyordum. onu da çok sevmi?tim.  ilk okuma yazma kitaby hazyrlyyordu hatta. getirip çaly?malaryny bana göstermi?ti fikrime de?er vermi?ti saolsun. bir de çok komik yaa 4. synyfta bu kez erkek bir ö?retmenim vardy. küme çaly?masy yapyyorduk. ben de en angarya i?i yapyyordum yazycyydym. her?eyi güzelce yazmy?tyk i?te. ö?retmenin önüne verdik. dosyayy be?enmez. tam da o okula yeni gelmi?im. ben de seni bi?ey sanmy?tym dedi bana. nasyl yani.. çok kötü olmu?tum hata neydi hala bilmiyorum. sonra bigün de
 yazy çaly?masy yaptyryyor. dolmakalemle düz çizgisiz ka?yt üzerine yazcaz. mektup yazyyorduk sanyrym. ba?ladyk yazmaya. ö?retmen önüme geldi. sen bunu kime yazdyryp getirdin dedi. kimseye dedim. kendin mi yazdyn bunu demesin mi. evet ya zaten synyfta yazyyoruz. me?er pek güzel düz yazmy?yz. yamultmamy?yz. ?a?yrmy? . sonra arkada?laryma örnek göstermi?ti. arada bi de gelmezdi ö?retmenimiz . bakkal dükkany vardy malum :))
5.synyftayken de matematik derslerinde problem çözerken çözebilenlerin yerinde oturdu?unu çözemeyenlerin tahta önüne syralandy?yny hatyrlarym. tek tek tokatlardy ö?retmenimiz. her problem on dakka sürse on dakka da tokata vakit gidiyordu sanyrym bu da bir de?erlendirme yöntemi. geçen matematik dersinde aklyma geldi problem çözerken. ?imdi dedim ben böyle yapsam ne olur :))) yine de tabi ki tüm ö?retmenlerime kazandyrdyklary için çok te?ekkür ederim. ben her ö?retmenin bir?eyler kazandyrdy?yna inanyyorum...

Düzenleyen hg orhan - 22-Aralik-2007 Saat 00:32
gorhan811
IP  Tesekkur Et
mehmetaydemirim
Moderatör
Moderatör
Simge
MEHMET AYDEMYR

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1009

Aldigi Alkis: 755
%74
Alıntı mehmetaydemirim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralik-2007 Saat 21:59
YLKOKUL Ö?RETMENYM DYYYNCE GERÇEKTEN TEK HATIRLADI?IM Ö?RETMEN DYYEBYLYRYM.KARI KOCAYDILAR.KARISI 1.SINIFTA BYZE GELMY?TY.DAHA SONRA KOCASI GELMY?TY.ÇOK GÜZEL ÜNLERYMYZ VARDI.HALA KONU?UYORUZ.ALY OSMAN BA? VE ?ENGÜL BA?.
IP  Tesekkur Et
asahin
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 503

Aldigi Alkis: 63
%12
Alıntı asahin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Aralik-2007 Saat 17:19
ben ilkokul ö?retmenim deyince  hep  mutlu  olurum  ve  içimde  bir  burukluk da  olur... onu  çok seviyordum...hala  da  seviyorum ama  ne  yazyk  ki  hayatta  de?il... ke?ke  olsaydy  da   ellerinden  öpebilseydim... onun sayesinde  bu  mesle?i  sevdim  ve  seçtim... nurlarda  yatsyn... ne yazyk  ki  ben e?itimdeyken  intihar etmi?ti... çünkü  kötü  bir  hastaly?a  y7akalanmy?ty... e?i de  vefasyz çykmy?ty... dayanamady  yüre?i  ...belki e?i  sahip çyksaydy  yanynda  olsaydy ...kimbilir  sonu  farkly  olurdu... oysa  çocuklaryny  büyütebilmek  için  çok eziyetler  çekti... çok sykyntyya  gö?üs  gerdi...ama  insanlar  nankör  oluyor... o  yüzden  e?ine bile  güvenemiyor  insan... kendine iyi bakmaly  insan  ve birazda  bencil  ya?amaly...ben onun  gibi  sevgi  dolu  bir  ö?retmen  olmak  için  yyllardyr  çabalyyorum... ömrüm  boyunca  da  sevgimi  devam ettirecek  ve  onu  asla  unutmayaca?ym... o  benim  için  çok özeldi...
IP  Tesekkur Et
menevşe
Araştırmacı Öğretmen
Araştırmacı Öğretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 144

Aldigi Alkis: 50
%34
Alıntı menevşe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Aralik-2007 Saat 00:25

ö?retmenimi her zaman saygyyla anmy?ymdyr.aslynda iki tane ö?retmenim oldu di?eri 5.synyfta ö?retmenimizin emekli olmasyyla gelmi?ti ama hiç sevmemi?tik onu çocukluk i?te ö?retmenimizin yerine koymak istememi?tik derslerimize çaly?mamy?tyk, eski ö?retmenimize hediyeler alyp gidiyoduk ve yeni ö?retmenimizi ?ikayet ediyordukTongue Bu mesle?i seçtikten sonra ö?retmenimin de?erini daha çok anladym ke?ke ?imdi hayattta olsaydy da elini öpüp ona te?ekkür edebilseydim malesef kötü bir hastalyk yüzünden onu kaybettik sevgili ö?retmenim FATMA BYRYNCYO?LU nu rahmetle anyyorum

^^E?itim Tüm Yollaryn Kesi?ti?i Noktadyr^^
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma