Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
Sevgi Sözcükleri
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Diğer Alanlar | Sevgi Sözcükleri
Mesaj icon Konu: Sinan hocamın ve üyelerin affına sığınarak..... Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
arzum
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 5

Aldigi Alkis: 0
%0
Alıntı arzum Cevaplabullet Konu: Sinan hocamın ve üyelerin affına sığınarak.....
    Gönderim Zamanı: 11-Aralik-2007 Saat 16:35
Belki hep kaynak payla?ymy için kullandyk bu siteyi ama Sinan Hocam ve Üye arkada?larymyn affyna sy?ynarak derdimi anlatmak istiyorum. Ne yapayym konu?acak kimseyi bulamadymmm Cry

Bu güne kadar hep bir aile gibi gördüm bu ortamy Kaynaklar indirip kullandyk hep. ?imdi kimseyle payla?amady?ym syrlarymy, sevgimi, a?kymy, yok olu?umu payla?mak istedim. Her ?eyi anlataca?ym çünkü nasylsa kimse beni tanymyyor zaten ne ettiysem kendime ettim. ?imdi a?layyp duruyorum.

Bundan aylar önce, çok güzel bir a?kty bizimkisi, tabii ben onu bir kalemde silinceye kadar. Oysa ne kadar kolaydy bunu yapmak hiç özlemem hiç aklyma gelmez diye dü?ünüyordum. Oysa hep yanymdaydy ve her zaman beni ben oldu?um için seviyordu. Neden bitirdi?imi hala tam olarak bilmiyorum. Aptalym i?te ama sadece ayrylmak istedim ondan. ?aka gibiydi yani. O kadar çok seviyordu ki beni do?rulary göremiyordum sevgisi ne oldum delisi yapty beni kör oldum sanyrym. Nasylsa beni çok seviyordu e?er onu byrakyp gidersem zaten pe?imden gelecekti diye dü?ündüm hep. Harcyyordum yani onu. ?imdi dü?ünüyorum da ya?adyklarymy ne kadar hak etmi?im ben bunlary.  Ayryldyktan sonra bile kendimden emindim sevmiyordum onu. Sevmiyorum dedim seni  Sevmiyordummmmmmmmmmmm artyk sykyldym ve bir çok ?ey daha.  Cry

Oysa ?imdi ke?ke o son günlere dönebilsem, ke?ke hatamy düzeltebilsem, ama yok ki o. Yok ki  bir daha da olmayacak. Ayryldyktan 2 ay sonra ba?lady syzlamaya yüre?im uzaktan haberini alyyordum ara syra ama umursamyyormu? gibi davranyyordum arkada?larymyn yanynda. Oysa içten içe özlüyordum onu ve geçen her günde ona özlemim giderek artyyordu. Guruluydum güya noldu ?imdi he noldu gururuma nolduu… Sadece ömrüm boyunca unutmayaca?ym bir acy oldu ady. 

Ona a?yk oldu?umu onu çok sevdi?imi ayryldyktan sonra onu ilk kez bir yol kenarynda beklerken anladym. Yalnyzdy, sanki beni bekledi?i yerde arkasyny yine sokak lambasyna yaslamy? ?ekilde beni bekliyordu. Cesaret edemedim gurur yaptym yine. Hep çok korktum bana hayyr diyecek olmasyndan ve hayyr diyecekse gitmemeliydim yanyna. Korkuyordum ona Özledi?imi, onu aslynda çok sevdi?imi söylemekten. Çünkü giderken seni sevmiyorum ne olur anla beni diyordum. O ise hiç bir ?ey demeden, gözlerimin içine bakyp ba?yny, önüne e?ip göz ya?laryny gizliyordu benden. Bense ne çekti?ini bilmeden kusura bakma diyordum. Oysa farkynda olmadan kendi  ipimi çekiyordum.

Ondan ayrylaly bir yyl oldu. Ve ben bu bir yyl içerisinde ba?ka birini dü?ünmedim, dü?ünmeye çaly?tyysam da ba?armadym.  Kendimi i?ime vermeye çaly?tym her defasynda.  ama sadece kendimi kandyrmy?ym. Hep bekledim ne beklediysem. Bulundu?um çevrede ili?kimizi bilmeyen kyzlaryn a?zynda onun her adyny duyu?um yykyyor  onun ba?ka biriyle ili?kisi olmady?yny her duydu?umda yüre?im rahatlyyordu. Kendime evet unutmady beni, unutmayacakta diyordum. Oysa ben acy vermi?tim ona neden beni unutmamy?ty ki bu kadar my çok sevmi?ti diyordum içimden artyk bende çok seviyordum, ama kahretsin ona söylemeye bir türlü cesaret edemiyordum.

Artyk sadece a?lyyorum çünkü dün yine bulundu?um ortamda kyzlaryn dilinde onun ady vardy çaly?ty?y okuldaki ö?retmenlerden biriyle ni?anlanyyormu?. Oysa o benim bir tanemdi, benim a?kym olacakty. Ben kendimi ona affettirecek typky eski günlerdeki gibi sadece o benim de?il bende onun mutlulu?u için u?ra?acaktym. Ama ?imdi o ba?kasynyn, bense sadece uzaktan onlaryn mutlulu?unu seyredece?im.  Yapacak ba?ka bir ?eyim mi var sanki. Ben kendi kaderini kendi elleriyle çizmi? biriyim artyk. Yapty?ym yanly? bir ömre bedel. Nasyl sevebilirim birini nasyl hayal edebilirim. En azyndan yanynda kimsenin olmady?yny bilmek bile  avutuyordu beni. Sadece kendime kyzyyorum ben kendime yardym edemedim ki, sadece hep ondan bekledim ya da ba?kalaryndan. Oysa ?imdi acy çeken benim. O zaten onu arayyp sormady?ym için onu çoktan unuttu?umu dü?ünmü?tür. Haklyda ne diyebilirim ki

Mutlu ol bi tanem, hep  mutlu ol…Cry

Düzenleyen emelgenc61 - 19-Temmuz-2008 Saat 14:12
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma