slm 26 ö?rencim var. r sesini vermi?tim. r sesine devam edecek gibiyim.galiba gerideyiz.ama anca yeti?tiriyorum.
kalabalyk synyf okutanlaryn allah yardymcysy olsun.
ben bu hafta r sesini yeni verece?im arkada?ym hyzly gitmek de?il önemli olan biliyosun.nisana kadar zamanymyz var...çok iyi bile gitmi?sin.mevcudun çok fazla.ALLAH KOLAYLIK VERSYN...
ben de bu hafta n sesini verece?im.yani ben daha gerideyim.ama olsunbenimde synyf mevcudum 60 ama.genelde 45-50 geliyor.köyde görev yapyyorum geri oldu?umu dü?ünmüyorum.çünkü ö?rencilerin ö?renme durumlary önemli olsa gerek.
merhaba! benim de 64 tane ö?rencim var hala m sesindeyim. yaryn kysmetse u sesini verece?im...ö?rencilerin seviyesine göre sesleri veriyorum. acele etmenin bir yarary yok bence...
ben bugün m sesini verece?im ama synyfta hala geri olanlar var ne yapaca?ym konusunda ku?kuya dü?üyorum 50 ö?rencim var 25 tanesi çok rahat okuyor ama 10 tanesi de hiç ilgisi yok bana yardymcy olunnn
arkada?lar ben yaryn s sesine geçece?im.bursa merkezdeyim ve çevreden duydu?um bazy okullar b sesine geçmi?. bizim geri oldu?umuzu bile söylüyolar. 42 ö?rencim var.ben geri oldu?umu dü?ünmüyorum.ne yazykki bazy arkada?lar çok çabuk sesleri bitirme gayreti içersindeler.hiç acelemiz yok.synyfymyzyn durumuna göre devam etmeliyiz.
ben bugün ? sesini verdim 3 ö?rencim okumaya geçti çok mutlu oldum ö?renmedi?imiz seslerin okunu?unu arkada?larynyn adyndan çykararak okudular 1 ö?rencimle daha henüz elat çaly?yyoruz 2 tanesi orta düzeyde söylersem yazyyorlar okumalary daha kolayda farklylyklar seviye farklary zor yorucu oluyor ama okuduklaryny görmek harika bir duygu emeklerimizin kar?yly?yny alyyoruz.
derinliklerde saklanmış inci tanesi her sedefte inci bulunmaz
bende yaryn r harfini verece?im son harfleri biraz hyzly geçtim in?allah sorun olmaz.benim 40 ö?rencim var ve hala yeni gelenler de var.çok zorlanyyorum bu benim ilk yylym çok tecrübesizim.neyse olacak in?allah kendime güveniyorum.ö?rencilerimden bazylary çok güzel yazyyorlar ama okumalary problemli.sizde bu sorunlary ya?yyor musunuz arkada?lar bu arada görev yerim van ve okulum ta?ymaly e?itim +yibo
merhaba arkadaşlar öncelikle geçmiş kurban bayramınızı kutluyorum. benim sınıfım 28 kişilik sınıfta her düzeyden çocuk var. ilk kez birinci sınıf okutuyorum.başlarda çok korkuyordum. önemli olanın seslerin bir an önce bitmesi olduğunu zannediyordum fakat önemli olan çocukların ağzınızdan çıkanı zorlanmadan yazmalarıymış. sistemi oturttuktan sonra başlarda okuyamayacaklar diye düşündüğüm çocuklarımızın bile okuyabileceklerini düşünmeye başladım. benimkilerde okumaya geçenler var fakat 15 tanesi diktede hala zorlanıyor, onun için pazartesiden itibaren u sesinden itibaren tekrarlar yapmaya devem edeceğim.İnşallah başarılı oluruz.
SLMLAR ARKADASLAR,BEN DE BU SENE İLK KEZ 1.SINIF OKUTUYORUM.BAŞLARDA BAYAĞI Bİ STRES YAPIYODUM AMA ŞİMDİ YAVAŞ YAVAŞ OKUMAYA GEÇTİKLERİNİ GÖRÜNCE BİRAZ RAHATLADIM.32 ÖĞRENCİM VAR BUNLARDAN 15'OKUMA YAZMA OLAYINI KAVRADI FAKAT Bİ 8 KİŞİKENDİ ALEMİNDE DERSLE HİÇ İLGİLERİ YOK BU ÖĞRENCİLER DÜŞÜNDÜRÜYO BENİ BUNLAR İÇİN NE YAPILABİLİR?BÜTÜN ARKADAŞLARA BU ZORLU DÖNEMDE SABIR DİLİYORUM...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma