De?erli ö?retmen arkada?larym. Bundan önce sitemizin typky ?uan sizin kullandy?ynyz synyrly bir veri aly?veri?i oldu?unu ifade etmi?tim. Sitemizin 19 gb veri aly?veri? hakkyna sahip ama a?a?ydaki tablodanda anla?ylaca?y gibi henüz ayyn 15 ' i ve ve banwith bitmek üzere

Bu ay kulanabilece?imiz veri miktary yakla?yk 2gb. Sizden ricam siteye girdi?inizde i?inize yarayan çaly?ma ka?ytlaryny indirin. Bir kerede tüm harfleri indirmeye çaly?mayynyz. Ylerleyen günlerde bu duruma bir çözüm üretmeye çaly?aca?ym ama nasyl bir çözüm bulaca?ymy bilmiyorum. Peki veri aly? veri?i kotayy geçerse ne olur. Olacak ?udur ki site otomatikmen kendini kapatyr ve bir sonraki ayy beklememiz gerekir. Sa?olsun site server sa?layycymyz Kemalettin hocam bu güne kadar veri aky?yny a?mamyza ra?men bize hep tölerans sa?ladyrlar. Ama ben bir açyklama yapmam gere?ini hissetti?im için bu açyklamyy yaptym. Uploud sitelerine atty?ynyzy ve upload ile ba?layan dosylaryn sitemizin veri aly?veri?ine etkisi yoktur. Sadece benim hazyrlady?ym çaly?malry indirmeniz veri aly? veri?ini etkilemetedir. Saygylarymla..
Düzenleyen sinanuzun - 15-Kasim-2007 Saat 21:54