Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
Yardım
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | İlkokuma Yazma Materyalleri (Sizden Gelenlenler) | Yardım
Mesaj icon Konu: Düzenli defter kullanmalarını sağlamak için.. Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
derya924
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 52

Aldigi Alkis: 3
%5
Alıntı derya924 Cevaplabullet Konu: Düzenli defter kullanmalarını sağlamak için..
    Gönderim Zamanı: 03-Kasim-2007 Saat 10:51
Sinan hocam,sitede yazdy?ynyz bütün önerilerinizi  etkinliklerinizi ilgiyle takip ed?yorum öncelikle çok te?ekkkür etmek istiyorum..bu konuda da bir önerilerinizi bekliyorum..
biliyorsunuz benim ö?renciler 1. synyf defterlerini düzenli kullanma aly?kanly?y kazanadyrmak için elimden geleni yapyyorum çünkü bu çocuklar için bir ilk ve bu ilkler unutulmaz olurokul hayaty boyunca bu düzenin devam etmesini istiyorum bir çok ö?rencim bu dilei?imi dikkate almasyna ra?men bazylaryda var mümkün de?il..onlar için nasyl bir taktik izleyebilirim..?
Ö?rencilerimle çok yakyndan ilgilenebilme olasyly?ym var synyf mevcudum az..onlaryn defterlerine tek tek yazabiliyorum,tek tek anlatyyorum defteri nasyl kullanmalry gerkti?ini düzeni a?ylamaya çaly?yyorum fakat..acaba ben mi çok acele ediyorum diye dü?ünüyorum yalnyz nasyl ba?larsa nasyl ö?retirsem öyle gider inancyndayym..

Düzenleyen emelgenc61 - 15-Temmuz-2008 Saat 22:27
IP  Tesekkur Et
berçem
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1

Aldigi Alkis: 0
%0
Alıntı berçem Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Ekim-2008 Saat 22:38
Aynı düzensizlik benim öğrencilerimde de var. birde harfleri çizgi aralıklarına  doğru yerleştiremiyor. Çizgileri tahtaya çizdiğim ve tek tek öğrencilere anlattım , gözterdiğim beraber yazdığım halde beceremiyorlar. Özel olrak neler tavsiye edersiniz?
gamze_dadaş
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma