merhabalar. ben gazi üniversitesi sınıf öğretmenliği eğitimi alanında doktora yapıyorum. Ankara da sınıf öğretmenliği yapıyorum. bilgi paylaşıldıkça çoğalır...
Merhaba...Ben de 2004 KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenlği mezunuyum...Aynı zamanda da Sinan UZUN kardeşimle üniversitede aynı sınıfta, aynı sıralarda 4 yılımızı birlikte geçirdik.
Sinan kardeşim benim için çok değerlidir..
SEN DAHA DA ÇOK İYİ YERLERE GELMEYİ HAK EDİYOSUN CANIM KARDEŞİM...
Düzenleyen ogretmenim34 - 03-Eylül-2007 Saat 22:23
Merhaba ben de Marmara Sinif Ögr 2003 mezunuyum. Ystanbul'da sinif ögretmenligi yapyyorum. Simdiye kadar 1.sinif okutmadim fakat tezim okuma yazma ögretimi ile ilgili oldugundan biraz bilgi edindim ve 1.sinif okutanlar kadar olamasa da elimden geldigince siteyle ilgilenmeye çalisiyorum. Sitede sizlerle birlikte olmak çok keyifli... Paylasimda bulunan tüm arkadaslara çok tesekkür ederim.
2004 K.T.Ü Sınıf öğretmenliği mezunuyum.Trabzon Şalpazarı İlçesinde Görev yapıyorum. web tasarım konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.İlerde öğretmenlikten terfi edebilirim. Ne dersin Sinan kardeş olur mu? :)
MRB.BEN DE ?.URFA DA GÖREV YAPIYORUM.BURDA GÖREV ZOR.NERDEYSE SURYYE SINIRINA VARACA?IM.ARAPÇA KOU?AN ÇOCUKLAR.KÖY Ö?RETMENYYYM.UMARIM BA?KA YLLERDE GÖREV DE NASYP OLUR YN?ALLAH.AMA YYYKY SEMYNERYMYZY MEMLEKETE ALMA DURUMU VAR.TRABZON DAKY OKULLARA ANCA BU VESYEYLE GYDEBYLYRYM.YANY GEÇYCY.
MERHABA.BENDE K.T.Ü F.E.F SINIF Ö?RETMENLY?Y 2004 MEZUNUYUM.SYNAN HOCAM YLE HEM MAHALLE ARKADA?IYIZ HEM DE AYLE DOSTUMUZDUR. AYNI DÖNEM MEZUNU OLUP TEK FARKIMIZ BEN 2.Ö?RETYMDYM.
Tek farkymyz senin ikinci ö?retim olman de?il Mehmet'im, Boyununda çok uzun olmasy. Mehmet benim dostum, arkada?ym syrda?ymdyr. Karde? gibiyiz onunla. Hayatymyzyn bir çok bölümü beraber geçti. Askerde bile bizi yanlyz byrakmady . Ayny il'de, ayny taburda hatta ayny ko?u?ta beraberdik askerde. Her zaman yanymda olmasyny istedi?im ender dostlarymdan birdir o. (Söylemeden geçemedim..)
SYNAN KARDE?YM ÇOK TE?EKKÜR EDERYM.BU YAZDIKLARIN BENY ÇOK DUYGULANDIRDI.SENDE BENYM SIRDA?IMSIN UNUTMA.KENDYNE ÇOK YYY BAK.KURBAN BAYRAMIN KUTLU OLSUN CANIM KARDE?YM.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma