teşekkürler hocam ben de 1. sınıf öğretmeniyim bu hafta zümre arkadaşlarımızla e sesini verdik fakat çocuklar yazmada çok zorlandılar birde sınıf mevcutlarımız 60 kişi ve benim ilk 1. sınıf deneyimim sizin materyallerinize ve öğütlerinize çok ihtiyacım olacak...şimdiden teşekkürler..
çok güzel olmuş fakat bildiğim kadarıyla çalışmalarda birleşik olmalı kesik kesik çalışmaları vermemem konusunda arkadaşlarım ve idare uyardı.sizin çalışmanızda ı l gibi grördüm affınıza sığınarak söylemek istedim.
estağfurullah hocam tabiyki eleştiriye açığız biz sadece yol göstemek fikir vermek için birazcıkta rehberlik ve psikolojik baskıyı öğrtmenimizin sırtından almak için buradayız çalışmlar el yazıdır. Eğer el yazı karakteri yüklü değilse düz karakterli harfler gözükür saygılarımla..
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma