öğretmenim ben bu dönem başında atandım ve 1. sınıf öğretmeniyim. 5 ekimden itibaren e sesini vermeyi düşünüyorum. sesi görsellerle kaç ders saati vermem gerekecek ayrıca aynı gün içinde e sesini yazabilecekleri çalışma kağıdı verecek miyim yardımcı olursanız çok sevinirim
öğretmenim ben bu dönem başında atandım ve 1. sınıf öğretmeniyim. 5 ekimden itibaren e sesini vermeyi düşünüyorum. sesi görsellerle kaç ders saati vermem gerekecek ayrıca aynı gün içinde e sesini yazabilecekleri çalışma kağıdı verecek miyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Hocam önce oyun şeklinde verin.Daha sonra az az yazdırın.Çalışma kağıtlarında bıktırmadan.E harfini yazmak zordur,moralinizi bozmayın.Hatta 2-3 gün ayırabilirsiniz..duruma göre dahada fazla..Bu arada çizgi çalışmalarına,kasları güçlensin diye boyama da yaptırın..
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma