Hayat Bilgisinde synyf gazetesini yaptyk.Türkçe dersinde kelime çe?itleri ile ilgili sunumlary izledik ve tekrar çaly?masy yaptyk.Matematikte çarpma i?lemine devam ettik.Son ders ?arkylar söyledik...
hayat bilgisinde unyteyy bytyrdyk:) Unyte sonu de?erlendirmeleri yanytladyk. Türkçe dersinde ise Dünya çocuklary adly ?iiri dikte edip bir dünya byrakyn ?arkysyny çaly?tyk.Di?er türkçe dersinde ise Anadolu'm ?iirini okuduk.Etkinliklerine ba?ladyk.Resim deersinde ise çarpma i?lemi modellerine örnekler yaptyk.Bili?im dersinde ise kes yapy?ty ve bazy tu?lary kullanmayy ö?rendik.
hayat bilgisi dersinde meslekler albümü yaptyk.Türkçe dersinde mesleklerle ilgili röpörtaj çaly?masynyn sunumunu yaptyk.matematik dersinde de onluk bozarak çykarma i?lemi ile ilgili aly?tyrmalar yapmaya devam ettik.
Matematik dersinde bölme i?lemi ve kesirlerle ilgili problemler çözdük.Hayat bilgisi ve türkçe derslerinde test yaptym.Yakla?yk 1 aydyr interaktif çözüm synyfynda ders yapyyoruz,yani akylly tahtada buda çocuklaryn verimlili?ini %30 civarynda arttyrdy.Bu sitede eme?i geçen herkesi kutluyorum.Orjinal çaly?malar var.Te?ekkürler.Zümrelerime ba?arylar...
Bugün süper bir gün geçirdik...Sitemizde üye olan ö?retmen adayy ö?renci arkada?larymyz bizi ziyarete geldiler...Ö?rencilerim ve ben çok mutlu olduk.Arkada?larymyza tekrar te?ekkür ediyorum...
Emel Genç Ö?retmenimize çok te?ekkür ediyoruz.Bizi synyfynda misafir etti.Biz de çok mutlu olduk;O'nu ve ö?rencilerini çok sevdik.Bize çok özel bir gün ya?atty?y için tekrar te?ekkür ediyorum.Saygylar..
milletleri kurtaranlar ancak ve ancak ö?retmenlerdir...
hayat bilgisinde ilk ders tekrar tesleri çözdük. 2.ders 1.tema de?erlendirmesi yaptyk. 3.ve4. ders türkçe synyf içi performans çaly?malaryny yaptyk. Müzik dersinde canym Atatürk ?arkysyny tekrar edip kalan sürede su doku çözdük. Rehberlik dersinde ise zamanlamayy konu?tuk.
Hayat bilgisi dersinde bayram için kutlama karty yazdyk, Mat. dersinde ö?rendi?imiz konularla ilgili soru çözdük, Türkçe dersinde sözlük kullanma ile ilgili etkinlikler yaptyk.
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
Bilmez ki sorsun, bilse sorardı."
Hayat Bilgisi desinde "Ders Kitaby Yetmez" konusu, Türkçe derslerinde dilbilgisi çaly?malary yaptyk. Ö?leden sonra B. E?itimi derslerinde synyf içi oyunlar oynadyk...
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
Bilmez ki sorsun, bilse sorardı."
Okuma ve yazmada % 85'lik ba?ary synyryny nihayet geçtik; bundan böyle normal ders i?leyebiliriz. Deneme synavlaryny inceliyorum fakat ö?rencilerimi deneme synavyna katmayaca?ym. Uygun buldu?um sorulary parça parça çözdürüp; synyf ortalamasynyn yaryyy geçip geçmedi?ine bakaca?ym yaryyy geçersek sorun yok demektir. 80 soruluk denemeden 40 net synyryny a?arsak iyiyiz demektir. Sayyn arkada?lar sizler bu konuda neler yapyyorsunuz?
Matematikten onluk bozarak yapylan i?lemleri bitirdik; soru ve problemler çözdük. Hayat bilgisinde okulda hangi kaynaklary tüketti?imizi okulu gezerek gördük; e?lenceli bir geziydi... Okulumuzda ne kadar çok kaynak tüketiyormu?uz ! Dünya Çocuklary ?iirini çaly?yyoruz, etkinlik sayfalaryny çaly?yyoruz... Bu arada ö?rencilere test mi etkinlik sayfasy my diye sordum etkinlik sayfalaryny, bulmacalary, de?i?ik çaly?malary, drama yapmayy, ?arky ve oyunla ö?renmeyi daha çok sevdiklerini test çözmekten sykyldyklaryny ifade ettiler; nasyl olsa test sorularyny çözeriz havasyndalar ...
türkçe dil bilgis cd nizin ismi nedir? merak ettim. cd den izlemek daha zevkli olsa gerek . bu bölüm baya?y faydalyymy?. hepinizin yüre?inize sa?lyk. Kolay gelsin
arkada?lar per?embe günü tüm gün synav cevap formlary kodlanmasy synav ve cevaplama ile geçti.60 soruluk ba?ary de?erlendirme synavynda( Yst da isteyen okulla katylyyor.) 59 net çykararn 1 , 58 net çy?aran 2, 57 net çykaran 1 çocu?um var. Ayryca tum synyfyn netleryne bakty?ymda 45 net yapan 29 çocu?um oldu?unu gördüm çok sevindim. Sorular çok guzel ama sorulary yayynlamam yasak oldu?undan gönderemyyorum. Analyz Yayyncyly?yn test uygulamasy.
cuma günü h.bilgisi dersinde iki saat synyf içi performans ödevlerini yaptyk. Türkçe den ise yyldyz teset den 20 soruluk bir test, ço?ul ekleri ve noktalama i?aretleri ile ilgili etkinlikleri ve bir metin okuyup i?ledik. Müzik dersinde ise Canym Atatürk ?arkysyny tekrar ettik.
1 f synyfy rumuzlu hocam synyfyn çok iyimi?.Bende analizin synavynda en iyi ögrencim 43 2. ögrencim 35 3. ögrencim 33 net yapty.Synyf mevcudumda 26 olmasyna ragmen nerede hata yapyyorum onu dü?ünüyorum. Ögrencilerin sizin synyf düzeyine gelmesi için acaba ne yapmam lazym.Te?ekkür ederim.Kolay gelsin.
Hayat bilgisinde yeni temaya giri? yaptyk...Türkçe dersinde okuma çaly?masy ve kelime çaly?malary yaptyk.Matematikte çarpma problemleri yaptyk.Bilgisayar dersinde çocuklara bilgisayarda yazy yazdyrdym ve çok e?lendiler...Son ders müzik ve ?arky söyledik...Sonra tabi çocuklaryn dersi bitti...Biz intel kursumuza devam ettik.Sunularymyzy sunduk.Kursumuz harika gidiyor...Arkada?lar çok güzel sunular hazyrlady.Bitince in?allah sitemizde yayynlayaca?ymmmmm....
arkada?lar bölme i?lemini nasyl verdiniz ? bana fikir verebilir misiniz?...te?ekkürler...
Hocam bölmeye daha geçmedim ama sunularla vermeyi dü?ünüyorum.Yntel kursunda bölme ile ilgili çok güzel sunular hazyrlandy.Kurs bitince yayynlayaca?ym.Sitede de güzel sunular var.
Hayat Bilgisinden bugün meslekler konusu ile ilgili synyfta performans çaly?masy yaptyk.Çok güzel çaly?malar çykty , zevk alarak çaly?tylar.Tabi bir ders saati yetmedi,ikinci derse sarkty. Türkçeden " Önce emek , sonra dilek " adly metni okuduk ve 2 etkinli?ini yaptyk. Matematikten onluk bozarak çykarma i?lemi ile ilgili problemler yaptyk ve artyk bu konudan sorunumuz kalmady. Bir derste resim yaptyk ve gün bitti. Ve ayryca Emel hocam sunularynyzy sabyrsyzlykla bekliyorum:)...
emel ö?retmenim ben de bölmeye geçmedim ...ancak neler yapabilirim diye ara?tyryyorum ...yardymlarynyzy ve payla?ymlarynyzy bekliyorum...te?ekkürler...
Hayat bilgisinde hayvanlaryn yuvasy ile ilgili film izledik.Canlylaryn yuvalaryny tanyttyk.Türkçe dersinde "Anadolu" adly ?iiri okuduk ve test yaptyk.Matematikte çarpma problemleri çözdük.Son ders ?arky söyledik...
biz hayat bilgisi dersinde canlylaryn yuvalaryny i?ledik... türkçe dersinde sa?lyk ?iirini okuduk... matematikte çarpma problemleri çözdük. görsel sanatlarda canlylaryn yuvalary ile ilgili resimler yaptyk... son derste bili?im teknolojisiydi... bilgisayarda çocuk sitelerini açtyk ... oyunlar oynadyk... boyamalar yaptyk... çok e?lendiler...
Hayat Bilgisinden çevre kirlili?i; Türkçeden de hece , harf ve noktalama i?aretleri ile ilgili 3 ders saatini bulan zevkli sunular izledik. Daha sonrada Türkçeden ve matematikten eski konulara ait yaprak test çözdük. Synyfymyn genelinde az yanly? çykty , sevindim. Son derste malum müzik yaptyk , türküler ö?retmi?tim , ba?yra ba?yra söyledik... Bu arada per?embe ve cuma müfetti?ler geliyormu? , bakalym nasyl geçecek :)))
Hayat bilgisinde canlylaryn yuvalary ile ilgili etkinlikleri yaptyk.Türkçe de "Anadolu" ?iirini okuduk ve kelime çaly?malaryny yaptyk.Matematikte kary?yk problemler çözdük.Hayalimizdeki evin resim çaly?masyny yaptyk.Son ders rehberlik ve zorbalyk etkinli?ini yaptyk.Çok ilginç cevaplar geldi...
Hayat bilgisinde evini e?siz kylan özellikleri syraladyk ve evlerimizi tanyttyk.Türkçe de "Anadolu" ?iirinin etkinliklerini yaptyk.Matematikte problemler çözmeye devam ettik.Görsel sanatlar dersinde hayalimdeki ev ve bahçe resim çaly?malaryna devam ettik.
Hayat bilgisinde evimi e?siz kylan özeliklere devam ettik.Türkçe dersinde "Anadolu" ?iirinin etkinliklerini bitirdik.Matematikte problem çözdük.Son ders beden e?itimi ve kar ya?dy?y iiçin dy?ary çykamadyk.Synyfta kelime bulma oyunu oynadyk ve çok e?lendik.....
hayat bilgisi dersinde tutum ,yatyrym ve yerli maly haftasy üzerinde durduk.matematik dersinde bölme i?lemini bitirdik.Türkç dersinde de Anadolu'm ?iirinin etkinliklerine ba?ladyk.müzik dersinde de gezsen Anadolu'yu ?arkysyny ö?rendik.
H. Bilgisinde "organlarymyz"konusu ile ilgili özet yazdyk, Mat. dersinde iki i?lemli problemler çözdük.Gösel sanatlar dersinde gökku?a?y resmi yaptyk. Türkçe dersinde "Televizyondaki Reklamcy Amca" dinleme metnini i?ledik.
arkada?lar uzunca bir aradan sonra merhaba...Bilgisayarym çöktü?ü için nete giremedim :(
bende en son dunku çaly?malarymdan bahsedeyim...
Hayat bilgisi dersinde hafta sonu kursta yapty?ym testte çocuklaryn 3 4 tane hayvanlaryn barynaklary ile soruda takyldyklryny gördü?ümden ilk ders bununla illgili bilgi yazdyk. 2. derste ise Telefonda konu?ma kurallary üzerinde durduk. Türkçe dersinde atasözleri ve deyimlerin anlamlary üzerinde durduk. Resim dersinde ise yerli maly haftasyny i?ledik. Bilgisayar dersinde ise depolama araçlaryny ö?rendik...
Hayat bilgisinde sa? ve sol kavramlar üzerinde durduk.Etkinlikler yaptyk ve sunu izledik.Türkçe dersinde 5N1K etkinli?i yaptyk.Matematikte problemler çözdük.Son ders kelime bulma oyunu oynadyk....Ve yarynnnnn....
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma