Yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızın devamını dilerim. Ben ilkokuma ile ilgili çizgi filmleri indirmek istiyorum. o harfi inmiyor. neden olabilir?
Yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızın devamını dilerim. Ben ilkokuma ile ilgili çizgi filmleri indirmek istiyorum. o harfi inmiyor. neden olabilir?
Sinan hayırlı olsun kardesım ben fatıh degırmendereden fath kuafor,bugun gunebakıs gazetesını okurken gordu senı,adamım bu cızgı fılmlerı ındırebılmek ıcın ılla vcd formatına mı cevırmelıyız,aksı halde tamamını nasıl ındırebılırız
gerçekten sunumları beğendim kısa da olsa harfleri gerçek hayattan nesnelere benzetmeniz çok güzel. Daha kalıcı olacağına eminim. Elinize emeğinize sağlık.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma