Değerli hocam çalışmalarınızdan dolayı teşekkürler .Ben bu gün e ve l seslerini birkaç tane hazırlayıp öğrencilerin yakalarına astım karşılıklı guruplar oluşturdum sırasıyla çağırdığım kişi gelip benim söylediğim sesler asılı olan öğrencilerle kolkola girerek sözcükler oluşturdu ve okudu . Değiştirilerek uygulanılabilir saygılar
siteye biraz önce üye oldum çok beğendim ellerinize sağlık.yarın e ve l konularını anlatacağım s.öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim harf kartlarınıza baktım eğik el yazı olacağını düşünmüştüm ama değil neden?
Lütfen bilgisayarınıza sitemizden el yazı karakterlerini yükleyin. Bunun için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen ana sayfasının sol tarafın daki buıtonlardan yardım yazan yeri tıklayıp yazılanları uygulayın lütfen.
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
Şunu belirtmek isterim ki evet bir paylaşım alanı oluşturup tüm yükü çekmeye çalışıyoruz, tüm eleştirleride okuyup değerkendiriyoruz ama adına eleştiri diyemeyeceğimiz mesajlarada ne yazıkki duyarsız kalamıyoruz. bu tepkiniz bence size yakışmamıştır. Saygılarımla
sayın hocam mart ayısonlarına doğru ve Nisan 20 itaibari ile nakil gelen, fakat henüz harflerin öoğunuöğrenememiş öğrencilerim var hızlı bir şekilde uygulanabilecek bir yöntem varsa lütfen yazın şimdiden !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
öğretmenim sizden bi ricam var. sınıfa girdiğimde ne yapacağımı hangi sırayı takip edeceğimi bilmiyorum. bana bir sesin bir haftadaki sürecini anlatır mısınız? mesela e sesini pazartesi günü verdim cumaya kadar ne yapmam gerekecek? her seste aynı sırayı mı takip edeceğim? lütfen bana bir harita çize misiniz?
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma