bugün hayat bilgisinden fiziksel farklylyklar konusunu i?ledik.türkçe den sayfa 24-25 teki test çaly?masyny yaptyk.matematikten iki?er birer ileri geri sayma yazma çaly?malary yaptyk.müzik ten nereli adly ?arkyyy defterlerine yazdylar.selamlar.
Hayat bilgisinden Ta?ytlar konusuna ba?ladyk bugün. Türkçeden test çözdük. Matemetikten eldeli toplama yaptyk. ?u an teknoloji synyfyndayyz, oyun oynuyorlar. Resim ve müzik dersiyle bitirece?iz.
hayat bilgisinden fiziksel farklylyklarymyz i?ledik.türkçeden 2.temaya ba?ladyk .atatürkün do?umu ve çocuklu?u ile ilgili konuyu okuduk.kelimelerin hece ayyrma çaly?malary yaptyk.matematikten çaly?ma ka?ydy çözdük.
Hayat Bilgisinden "Cumhuriyet" konusunu i?ledik. Konu ile ilgili etkinlikler yaptyk.?iir okuduk.Türkçe dersinde "Atatürk'ün Hayaty" nyn etkinliklerini yaptyk.Matematikte toplama ile ilgili problemler çözdük.Synyf süsledik ve son derste bayram çaly?malary yapty?ym içim çocuklarym kendileri resim yaptylar.Ayryca çok mutluyum, okuma bilmeyen üç ö?rencimde artyk çatmaya ba?ladylar.Ynanyn kendileride çok istekliler ma?allah yeti?emiyorum hyzlaryna....
Hayat bilgisinden " Trafik Kurallary " maddeler halinde söyledik ve yazdyk. Türkçeden bir ders 5 N 1 K çaly?masy , bir derste hece bilgisi verdim. Matematikten eldeli toplama ile ilgili örnekler yaptyk. Artyk bu konuyu iyice kavradylar. Mutluyum...Yaryn son gün. Synav zamany , haftayy de?erlendirme adyna. Bakalym nasyl sonuçlar alaca?ym...
Hayat Bilgisinde "Trafik" konusunu i?ledik.Türkçe dersinde cumhuriyet bayramy ile ilgili konu?ma çaly?malary ve cumhuriyetin getirdi?i yenilikleri i?ledik.Matematikte problem çözdük.Son ders hikaye kitaby okuduk...
Hayat bilgisinde Biz Arkada?yz, Türkçede Atatürk Çocuk Olmu? ?iirini, matematikte paralarymyz konusunu i?ledik. Ayryca Cumhuriyet Bayramy Töreninde gördüklerimiz konusunda konu?tuk.ATATÜRK'ün hayaty ve ö?renim hayaty konusunda sunu izledik.
Ta?ytlar ve trafik konusuna devam ettik."Atatürk" ?iirini okuduk ve yazdyk.Matematikte bol bol problem çözdük.Kelime ve hece çaly?masy yaptyk.Son ders resim çaly?masy yaptyk.Ve bir gün daha...
Bugün Hayat bilgisinden Trafik kurallaryny tekrar ederek konuyla ilgili kysa bir test çözdük. Türkçeden ünlü - ünsüz harfler ve hecelerle ilgili iki saat üst üste testler çözdük .Sonra resim yaptyk. Matematikten çykarma ile ilgili aly?tyrmalary tahtada tek tek yaptyk ve en son ders müzik flüt çaldyk ve ?arky söyledik.Ayryca nöbetçiydim ve çok yoruldum. Buna ra?men verimli günlerden biriydi...
Trafik kurallaryna devam ettik ve drama çaly?malary yaptyk."Atatürk" ?iirinin etkinlik çaly?malaryny yaptyk.Kyzylay Haftasy ile ilgli yazy ve ?iir yazdyk.Önemini belirttik.Kyzylay ile ilgili resim çaly?masy yaptyk. Ve bir gün daha geride byraktyk...
Hayat Bilgisinde "Vücudumuz ve Bölümleri" konusunu i?ledik.Türkçe dersinde harf çaly?malary ile ilgili test yaptyk.Matematikte çykarma i?lemleri,bilgisayarda oyun oynadyk.Ve son ders "Atatürk Ölmedi" ?arkysyny ö?rendik.
Okuma hyzlary ö?rencilerde de?i?kenlik gösteriyor sayyn hocam. Yyi okuyan ö?renciler daha önce okumadyklary bir metni okudu?unda 90-100 kelime, orta düzeyde okuyan ö?renciler 55-65 arasy di?er ö?rencilerde 25-45 arasy okuyorlar. Aslynda önemli olan çok hyzly okumak de?il, okudu?unu anlamak ve anlatabilmek diye dü?ünüyorum. Çaly?malarymy bu yönde yapyyorum.
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
Bilmez ki sorsun, bilse sorardı."
Vücudumuz konusu ile ilgili sunularymyzy izledik."Anylarla Atatürk" adly okuma parçasyny okuduk.Çykarma i?lemlerine devam ettik.Ö?leden sonra 10 Kasym için koro çaly?masy yaptyk.Ö?rencilerimde bizi dinlediler.Ve de bütün parçalary güzelce onlarda söylediler...Bir günü daha huzurlu bir ?ekilde bitirdik....
Hayat Bilgisinden Atatürk'ün Hayaty ile ilgili sunu izledik , çok güzeldi. Türkçeden " Atatürk'ün Çocuklu?u " adly metnin etkinliklerini yaptyk. Matematikten de hatyrlamak amacyyla onluk ve birlik kavramy ile ilgili çaly?malar yaptyk.
Hayat Bilgisinden Bu Okul Hepimizin; Türkçeden Atatürk Bebe?ime Doktor Getirdi parçasyny, matematikten syra sayylary konularyny i?ledik. Problemler çözdük.
hayat bylgysynden vucudumuz etkynlykleryny yaptyk.turkceden tema sonu degerlendyrme calysmalaryny yaptyk.okuma hyzy olarak ortlamam 70.6 tane ogrency cok yavaslar.onlary tekerlemelerle hyzlandyrmaya calysyyorum.dygerlerynyn okumalaryny duydukca mutlu oluyorum...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma