Arkadşalr videoları göremedikten sonra neden sayfayı boşu boşuna meşgul ediyorsunuz ki.lütfen görebilecğimiz bir şekilde olabilir mii acaba bu sayfalar?
Emel hanım sizn verdiğiniz adrese ladığımızda aynen şu sayfa çıkıyor.tık
Enter the URL you wish to visit in the box below.
Ktunnel.com
Ktunnel , çevrimiçi gizliliğinizi korumak için burada! IP bazlı filtrelemeleri aşmak ve sinir bozucu adresleri görmemek için interneti bizim sunucularımız aracılığıyla gezin!
hocam açılan bu sayfanın altında !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen adresi var oraya tıklayın youtube giriyorsunuz ...
Öğretmenim ben çalışmalarınızdan faydalanamıyorum.Çünkü videolar görüntülenemiyor.Ayrıca diğer çalışmalarınızdan da faydalanamıyorum.Lütfen bana yardımcı olun şimdiden teşşekürler...
Öğretmenim ben çalışmalarınızdan faydalanamıyorum.Çünkü videolar görüntülenemiyor.Ayrıca diğer çalışmalarınızdan da faydalanamıyorum.Lütfen bana yardımcı olun şimdiden teşşekürler...
sevgili hocam videolar youtube üzeirnden paylaşımda videoları seyretmek için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen adresi üzerinden bu paylaşım sitesini ulaşılabilmekte.
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
sevgili hocam videolar youtube üzeirnden paylaşımda videoları seyretmek için !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen adresi üzerinden bu paylaşım sitesini ulaşılabilmekte.
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
hocam !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen sitesine girip scrool bar yani yan daki çubuğu aşağı çekip sayfaının ortasındaki link yerine !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen adresine giirp sinanuzun61 yazıp aratın. Tüm videolara ulaşabilirsiniz. saygılarımla..
Arkadaşlar merhaba. Öncedende siteye üye olmuştum fakat şifremi bir türlü hatırlayamadım. İnşallah iyisinizdir. Hocamız yine çalışmalarını sürdürmekte her zamanki gibi. Kolay gelsin diyelim. Bende bi yardıma vesile olayım. Harflerin çizim videoları aşağıdaki siteye atılmış
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma