3. Karşımıza çıkan ekranın sol tarafından Başvuru işlemleri yazan butonu tıklayın.
4. Yine sol taraftaki menülerden Eğitim Kurumu Yöneticliği Başvuruları yazan yeri tıklayın
5. Aşağıya doğru açılan ekranda Müdür Baş yardımcılığı başvurusu yazan butonu tıklayın. (Müdürlük veya yardımcılığı sınavına grip girmemeniz önemli değil açılacaktır.)
6.Açılan ekranda sayfayı aşağıya doğru çekin Değerlendirme Kriterleri tablosunu göreceksiniz orada Sicil Notu Ortalaması yazan yerin karşısında tüm sicillrinizin ortalamasını göreceksiniz. Saygılarımla..
Düzenleyen sinanuzun - 24-Ocak-2010 Saat 23:37
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
teşekkürler ben sicil notu ortalamamı gördüm. 6 yıl 90 ve üstü ise bir kademe alınıyor herhalde. bunun için nasıl bir işlem yapmalıyım. beni aydınlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler çalışmalanınızda başarılar....
Bazı arkadaşlar butonları aktif olmadığını belirtmiş. Explorer kullanarak sayfaya erişmeye çalışırsanız sorunsuz giriş yapabilirsiniz. Ne yazık ki firefoxta sayfanın butonları aktif olmuyor.
Bu arada ortalamama baktım 97 imiş:)
Saygılar.
---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma