Konu: Türkiye 3.si olduk Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2009 Saat 17:54
Sevgili Dostlar bu mutluluğu sizlerlede paylaşmak istedim. Bu yıl üzerinde 7 ay çalıştığım ve Unutulmaya yüz tutmuş Karagöz ve Hacivat'ı öğrencilerimizle tanıştırmayı ve sevdirmeyi amaçlayan "GÖLGENİN KAHRAMANLARI" projem Türkiye 3.si Oldu. Bu başarıda desteklerini esirgemeyen
Canım Nilgün'üme, Annem, Babam , abim, ablama, sevgili dostum Mehmet'e İlçe Milli Eğitim Müdürüme, Okul müdür ve müdür yardımcılarıma ve öğretmen arkadaşlarıma, her umutsuzluğa kapılıp projeyi bitirmeyeceğimi düşünürken sitemde kullanıcı isimlerinizi görüp içimden bu projeyi tamamlamalıyım dediğim siz sevgili dostlarıma teşekkürlerimi sunmak istiyorum
Tebrikler hocam ,çalışmalarınızla herkese olduğu gibi bana da çok faydanız oldu.Sizler içimizdeki çalışma kıpırtılarını kocaman heveslere ve ümitlere dönüştürüyorsunuz.Elinize sağlık ,TEBRİK EDERİM.
Tebrik ederim enişte,Ağasar seninle gurur duyuyor.Doğrusu ben yeni öğrendim,daha önce kutlamak isterdim.(Enişteciğim 1.sınıf hayat bilgisi proje ve performans görevi örnekleri var mı?Malum biz teknoloji fakiriyia,anlarsın ya.
Ne güzel bir haber,çok sevindim ve mutlu oldum.Sizin gibi meslektaşlarımızla gurur duyuyorum,başarılarınızın devamını diliyorum.Verdiğiniz pdfden izleyebilecek miyiz biz de?
Çok sağolun dostlarım ,yazdıklarınızı okuyunca mutluluğum daha çok artıyor. Yarışmada 3. olmak güzel ama .Daha güzel olan sizler gibi tanımadığım ve tanınmadığım halde desteğini esirgemeyen dostlarımın olduğunu görmek çalışma şevkimi daha çok arttırıyor. İyiki varsınız ve Allah iyiki bu sitede bir dakika bile olsa birlikte olmayı bana nasip etti. Herşey gönlünüzce olsun.
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
merhaba sinan bey.bu projeyi hazırladığınız adobe macromedia programını indirebileceğim bir site önerebilir misiniz lütfen.eğitime verdiğiniz emek için teşekkürler
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma