Evet hocam bizde de çocuklar çok zorlanıyorlar.Yeni ses verdiğim zaman seslileri sessiz seslerin önüne ve arkasına getirerek sık sık okutuyorum. Sonrada bu heceleri ezbere yazdırıyorum.
arkadaşla dersleri nasıl yapıyorsunuz ve neler anlatıyorsunuz?burada bunları paylaşırsak,hepimiz için faydalı olur die düşünüyorum.çünkü akıl akıldan üztündür.farklı uygulamalarınızı yazarsanız sevinirm.saygılar.şimdiden teşekürler...
arkadaşlar ,ben dün"y" sesini anlatacağım, pekişireceğim diye sesimi kaybettim. Daha iki ders vardı. Bende sesimi kullanmamak için sesli okuma yaptırdım.Pazarteside aynı şekilde "y" sesi ile çalışacağız.Benim sınıfımda harflerin sesini yanlış söylüyen, birkaç öğrenci var..Örneğin"r" ve "l" seslerini "y" diye söyleyenler var.Bunu nasıl çözebilirim, bana yardımcı olurmusunuz.
r sesini çarşamba günü verdim,pazartesi bir tekrar çalışması yapıcaz,sonucuna bağlı olarak m sesine geçeriz.anlamadığım verdiğm sesi çok iyi kavrayan 10 öğrencim var birleştirmelerdede sorun yok ama hala sökemediler.yani sınıfımda hala 6 okuyabilen öğrenci var artış yok.bir yerde sorun var ama nerede bulamadım.matematikte 13 sayısını verdim,onluk birlik kavramı oldukça iyi ama yinede temkinli gidiyorum.müfettişler nelere dikkat ediyor arkadaşlar..?
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma