Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
2006 -2007 Eğitim Öğretim Yılı
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Günlük | 2006 -2007 Eğitim Öğretim Yılı
Mesaj icon Konu: 16 Kasım 2006 (Perşembe) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1183

Aldigi Alkis: 5456
%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Konu: 16 Kasım 2006 (Perşembe)
    Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 15:26
Bu gün okulda
IP  Tesekkur Et
cesi
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 38

Aldigi Alkis: 1
%2
Alıntı cesi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 17:49
Ben bugün "y" harfini verdim. Bunlarlailgili ay,ey,ıy,iy,oy,uy-üy hecelerini yazdık, okuduk.Ayrıca bu harfle ilgili küçük bir metin yazdık , okuduk.Matematikten problem çözme olayını hissettirme alıştırmaları yapmaya çalıştım.Hepinize kolay gelsin.Confused
IP  Tesekkur Et
truvakale
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 2

Aldigi Alkis: 0
%0
Alıntı truvakale Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 18:14

Benim için ve çocuklar için güzel bir gündü. Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor.''s''harfiyle hece ve kelimeler oluşturduk, okuduk. Öğrencilerim kendileri metin oluşturdu. Oluşturdukları cümleleri yazdık.  Smile

IP  Tesekkur Et
brctnc
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 13

%0
Alıntı brctnc Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 18:24
ben hala "o"yu bile vermedim Cry veremedim...  yani çok isterdim ama alcak durumda değiller henüz.
IP  Tesekkur Et
GOZD
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 8

%12
Alıntı GOZD Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 18:57
ben k harfindeyim
gozd
IP  Tesekkur Et
kirkil
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 55

Aldigi Alkis: 7
%12
Alıntı kirkil Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 20:08

Arkadaşlar ben niğde merkez okullarından birinde çalışıyorum gerçi köyden daha beter bir öğrenci kitlesi var ama bazı arkadaşlar ö s gibi seslerden bahsediyorlar allah aşkına nasıl beceriyorsunuz bir de bize anlatırsanız sevinirim. Benim de sınıfımda 7 öğrencim varki ne versem kapıyorlar ama 30 da 7 olunca fazla ilerlemenin bir mantığını göremiyorum

IP  Tesekkur Et
kirkil
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%12
Alıntı kirkil Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 20:10
cesi arkadaşımız acaba özel okul damı çalışıyor inanın çok merak ettim 
IP  Tesekkur Et
cesi
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%2
Alıntı cesi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 20:40
sevgili kirkil, hayır özel okulda değil, bilhassa tam bir varoş okulunda çalışmaktayım.Ve bu okulda onikinci yılım. Yani demek istediğim ,ben okulumu ve çevresindeki velileri  ve neler yapabileceklerini çok iyi bildiğim için işimi kolaylıkla başarıyorum.Sizde bunu mutlaka biliyorsunuzdur ama bu işin veli olmadan ne kadar zor olacağını kabul etmek lazım.Önemli olan veliyle iyi ilişkiler kurmak. Sizde deneyin, her şeyin daha kolay olacağını göreceksiniz.Ben sadece programı takip ediyorum.
IP  Tesekkur Et
cesi
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%2
Alıntı cesi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 20:44
Ayrıca dikkat ettiyseniz sevgili truvakale kardeşim benden de ilerde!!!!!!!!!!!!
IP  Tesekkur Et
alev
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 21

%0
Alıntı alev Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 21:38
MAŞALLAH VALLAHA BAZI ARKADAŞLAR NERDEYSE SESLERİ BİTİRMEK ÜZERE GIPTA ETTİM DOĞRUSU...BEN R SESİNDEYİM VE ÇOK ZORLANDILAR MORALİM SIFIR BUGÜN....HERKESE KOLAY GELSİN
IP  Tesekkur Et
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1183

Aldigi Alkis: 5456
%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 22:00
Sevgili arkadaşlar ileride olan arkadaşları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Geride kaldım diye düşünen arkadaşlara ise morallerini bozmamaları gerektiğini söylemeliyim. Çünkü herkes elindeki malzemeye göre ürün ortaya koyabiliyor. Önemli olan ne zaman okumaya geçtikleri değil, önemli olan ne kadar güzel okuyup ne kadar güzel yazdıkları. Unutmayın sene sonuna kadar zaten tüm öğrencileriniz okur yazar olmuş olacaklar. Onun için geride kalıdığınızı düşünüp üzülmek  size sadece zarar verecektir. Saygılarımla... 
IP  Tesekkur Et
sıla
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı sıla Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 22:14
 Selam arkadaşlar,kirkil arkadaşım sana katılıyorum,cesi arkadaşımızı da devamlı takip ediyorum,ne yalan söyleyeyim ,okudukça sinir oluyorum(yanlış anlama  cesi sana değil,yazdıklarına)komplekse giriyorum,her gün eve dökülmüş halde geliyorum,evde de 4 yaşında oğlum var,o da ilgi istiyor. Cesi arkadaşımın dediği gibi velilerle hep diyalog içindeyim,her gün eve çalışma kağıtları veriyorum,Cd izletiyorum, ama çocuklarda tık yok.Sınıf 31 kişi,yarısı alıyor,yarısı beni deli edecek,bilecikte bir ilçe merkezindeyim.Ben en son k sesini verdim,verdiğime de pişman oldum,çok fazla sözcük çıkıyor,şimdi biraz duraklama dönemindeyim,tekrar yapıyoruz,dikte çalışması yaptırıyorum,canımı sıkan bişey daha var, yazıları bozulmaya başladı,sizlerde de var mı bu sorun?Herkese kolay gelsin
IP  Tesekkur Et
teacher34
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 65

Aldigi Alkis: 25
%38
Alıntı teacher34 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 22:42
ark.lar iyi gidiyolar maaşallah,hepinize başarılar.ben bugün vrdiğim tüm harflerle okuma yaptım.buün k yı verecektim vazgeçtim inş.yarın vereceğim.sınıfım kalabalık oldugu  için 45 yavaş gidiyorum,planıma göre de inş.lah kurban bayramına kadar tüm harfleri vermiş olacağım.mat.de de sayıları bitirdim tyavaş yavaş toplama ve çıkarma olayını sezdirmeye çalışıyorum.hekese başarılar....
IP  Tesekkur Et
esin m
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 12

%8
Alıntı esin  m Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 23:09
Bugün tahtaya sözcükler yazdım. Öğrencilerden 5 tane anlamlı metinler oluşturmalarını istedim.36 kişiden 25 tanesi anlamlı cümle oluşturdu.Y sesini hisettirme, tanıma çalışmaları yapdım.
IP  Tesekkur Et
cesi
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%2
Alıntı cesi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 23:40
sıla arkadaşım, benimde sizin gibi küçük bir kızım var. Aynı zamanda birde 10 yaşında bir kızım daha var. Ve yine aynı şekilde bende eve geldiğimde ağzımı açacak halim bile kalmıyor. Benim çalıştığım okulda fakir bir mahalle, ama şunu tekrar söylüyorum.  Beni takip ediyorsanız şunu hatırlarsınız. Velilerimden on-onbeş tanesi ban gerek telefonla, gerekse yanıma gelerek bir sonraki gün neler yapacağımı soruyor. Biz nasıl yardımcı olabiliriz diye benden bilgi alıyorlar. Ve ben haftalık toplantılarımda onlarda açıkça söylüyorum, siz benim işimi yapıyosunuz diye. Mevcut 29 kişi bana geriye kalan 12-13 öğrenciylede ben özel ilgileniyorum. Biz normal öğretim yapan bir okuluz ve öğlen arasında alıyorum bazı öğrencilerimi, takviye yapmak için. Herkesin okulu ve de sınıf seviyesi bir değil arkadaşlar sizler bunu unutmuşa benziyorsunuz. Bu yazılardanda biraz rahatsız oldum ,açıklama yapma gereği duydum bu yüzden,.şunuda yazmayı unuttum. Ben evime dahi öğrencimi çağırıp ders anlatıyorum. Çocuğu ne yapıyorsunuz diyeceksiniz. Biri okulda ,biri babaannesinde oluyor o zaman.Herkese kolaylıklar.
IP  Tesekkur Et
sıla
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı sıla Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Kasim-2006 Saat 23:54
 Cesi arkadaşım amacım sizi rahatsız etmek değildi,kusura bakmayın,sedece bu işin sırrı ne ,onu anlamak istedim,inanın en az sizin kadar çalışıyorum ama sizin anlattığınız kadar başarı elde edemiyorum,herkesin okul ve sınıf seviyesinin aynı olamayacağını bende çok iyi biliyorum,açıklama yapmak zorunda değilsiniz,yinede bunları paylaştığınız için teşekkürler
IP  Tesekkur Et
yusufleyin
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 6

%0
Alıntı yusufleyin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Kasim-2006 Saat 00:09

ben "m" sesindeyim bu haftayı böyle kapatacağım.bu sistemde 2. defa 1.sınıf okutuyorum, şunu söyleyeyim ki bayrama bitireceğim falan derken çocuklara aşırı yüklenmeyin derim. zaten 4.gurup bittiğinde  sınıfın yüzde 70 i okuyor bundan emin olun. verilmeyenleri çocuklar kendi öğreniyorlar. siz 4. guruba kadar ağır ağır ve çocukları üzmeden devam edin. plan şunu demiş bunu demiş önemi yok bizlerde eğitimcileriz ve her sınıfa ve bölgeye göre kendi planımız kendiliğinden ortaya çıkar.55 öğrencim var ve şuanda 8 'i okuyor. okumanın mantığını verelim onlara ve onları asla üzmeden kırmadan yapalım bu işi ne yapacaksak.

IP  Tesekkur Et
kirkil
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%12
Alıntı kirkil Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Kasim-2006 Saat 00:41

sayın cesi sizi kırdımsa özür dilerim eğitimde veli desteği olmadan başarılı olmuş bir öğretmen tanımıyorum. Bu sene 10. yılım ve her çalıştığım okullarda velilerle en iyi diyoloğ kuran bir kişiyim ama çocuğun alım kapasitesi düşük olduğun da ne veli ne de öğretmen bir şey yapamıyor. Benim sınıfımda 2 sınıf tekrarı 3 2001 doğumlu ve 1 de kaynaştırma var hiçbirini gözardı etmeden yetiştirmeye uğraşıyorum inanın gece yattığımda hepsi rüyalarıma giriyor.Öğretmenlik özveri ister ve inanıyorum ki bir çok arkadaşım sizin göstermiş olduğunuz özveriyi göstermektedir.Yaptıklarınıza saygı duyuyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.

IP  Tesekkur Et
izcilideri
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 32

Aldigi Alkis: 17
%53
Alıntı izcilideri Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Kasim-2006 Saat 01:01
Arkadaşlar sizüzülmeyin ben marmaris merkezde görev yapıyorum. 27 öğrencim var. Daha dün R sesini verdim. 7 öğrencimde tık yok bazıları e l a t seslerini bile okuyamıyorlar.Diğerlerinin 1-2 orta geresi ise çok iyi sistemi kavradılar ama o 7siyle cumartesi günleri 2 saat bilgisayarlı çalışma yapsamda boş ne yapacağım bilemiyorum. Yani siz üzülmeyin benden geriniz yok.
IP  Tesekkur Et
brctnc
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı brctnc Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Kasim-2006 Saat 15:49
"o" yu verdim ve süper oldu ya.üzülmemeliymişim.başta ağır gittim ama sistemi oturttular.canlarım benim çok seviyorum onları ya.bugün "o"yu verdim ve bütün hecelerin olduğu bir asetat yansıttım duvara ve inanamadım hepsi okuyabildi.bende ev ödevi olarak bütün heceleri verdim.kendileri birleştirip okuyacaklar.OLEEEEEYYYY  :)
EĞİTİM ŞART
IP  Tesekkur Et
cesi
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%2
Alıntı cesi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Kasim-2006 Saat 16:18
Arkadaşlar, ben bütün sesli harfleri iki üç hafta kadar önce verdim.Önceden 1.sınıfı okutan arkadaşlara sorduğumda bana şunu söylediler." Sesli harfleri öğret, öğrencine yeni anlattığın sesle ilgili bütün kelimeleri vermek yerine ses birleştirme çalışmasına ağırlık ver."Ve bende bunu uyguladım.Gerçektende çok faydasını gördüm. Tamam buna cevap vermeyen 3 kişi var ama geriye kalan 27 kişiyle bu işi kolaylıkla götürdüğüm için , şimdi bol bol okluma alıştırmaları yapabiliyorum. Dün "y" sesini vermiştim. Bugün bütün gün bu sesle ilgili hece ve metinlerle çalıştık.Diğer derslere fırsat bulamadık.

Düzenleyen cesi - 17-Kasim-2006 Saat 16:19
ijlal
IP  Tesekkur Et
umitmersin2
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 22

%4
Alıntı umitmersin2 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Kasim-2006 Saat 18:36
arkadaşlar velide okuma yazma bilmiyorsa ne yapacağız. ben daha r harfine bile geçemedim pazartesiye allah kerim diyorum kolay gelsin
ayrıca açık uçlu hecelerde durum nasıl sizde merak ediyorum

Düzenleyen umitmersin2 - 17-Kasim-2006 Saat 18:41
umut
IP  Tesekkur Et
teacher34
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%38
Alıntı teacher34 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Kasim-2006 Saat 21:05
ben k sesini vrdm.bende başta cesi arkadaşn dediği gibi yapmayı planlıyodum ama zümre olarak hareket ettiğimiz için bunu yapamıyorum.çünkü çalışma kağıtları ona göre hazırlaıyor.zaten e,a,i,o,u,yu verdik geriye kolay olan 3 tanesi kaldı,olarıda eki hafta içinde vercem zaten,ondan sonra zaten işin büyük bi kısmı hallolmuş demektir.sınıfım 45 kişi.velisi ilgilenen öğrencilerim iyi durumdalar.6 tane problemli öğrencim var.onun ışında d,ğerleri ile pek bi sorum yok.bazıları geç kavrıyo ama kavrıyolar. 18 öğrencime de c.tedi günleri kurs veriyorum.zaten onlar aldı başını gidiyolar.onlarda sesli harfleri verdim.cesinin ddiği gibi,iş o zman kolaylaşıyor. zman içinde herşey rayına oturacaktır.sıkıntı yapmaya gerek yok die düşünüyorum,az bi sıkıntı bize yeter,zaten o olmassa sorun vardır.ama kendinizi sıkıntıya sokmayın.göreceksiniz ki hepsi okumaya er veya geç geçecektir.yere saglam basan ileride sorun yaşamaz...sevgiler...
IP  Tesekkur Et
semra02
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı semra02 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Kasim-2006 Saat 23:07
ben bugün k sesini verdim.geneli okuyor .iyi olmayan 3 öğrencim var.yazılar bendede bozulmaya başladı.ev ödevlerini kötü yazıp geliyorlar malesef. herkese başarılar.
semra
IP  Tesekkur Et
kirkil
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%12
Alıntı kirkil Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Kasim-2006 Saat 00:01
Ben bugün tüm günümü sesli okumaya ayırdım ve bütün öğrencilerimi yanıma çağırarak tek tek dinledim %60 seslerin hepsini tanıyor ve kaynaştırma da ufak tefek hatalar yapıyor 7 tanesi sesleri biliyor ama kaynaştıramıyor 6 tanesi çok kötü duvardan ses geliyor onlardan tık yok. Hepinize sabır diliyorum kolay gelsin
IP  Tesekkur Et
fraulein
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 9

Aldigi Alkis: 2
%22
Alıntı fraulein Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Kasim-2006 Saat 00:49
46 öğrencim var.ilk defa 1. sınıf okutuyorum zaten 3. yılım.çoğunuza göre geride saylırım.ama zaman kaybetmedim yada bir şeyi çok uzuzn süre sindirmelerini de beklemedim.anca bu hızla gidebiliyorum.bugün "r" sesini verdim.zaman zaman geri de kalmak korkusunu yaşıyorum.neye göre onuda bilmiyorum.cesi biraz tepki almış olduğunu gördüm formda.alınganlık gösteriyorsun ama yaptığın açıklamalardan neden tepki aldığın ortaya çıkıyor.kimsenin seni suçladığı yok açıklamaları duymadan senin "y" sesinde olduğunu duymak çok çalışan yorulan benim gibi öğretmen arkadaşlarımı yetersizlik veya nerede yanlış yapıyorum ne yapmalıyım sorularına cevap almaya itiyor.bu çok normal değil mi?bence açıkladığın şartları unutan yokta açıklamayı geç yapan sende bir unutkanlık var.asla seni kırmak istemedim.anlaman dileğiyle.yani kısaca yok öle ben y yi verdim deyip kaçmak."r" yi verdim ve çiğerlerim yakında elime düşecek yorgunluktan.gayet iyi niyetli olarak bugün ne yaptığını yazıp çıkmışsın eminim.umarım derdimi anlatabilmişimdir.herkese kolay .    fraulein

Düzenleyen fraulein - 18-Kasim-2006 Saat 00:52
IP  Tesekkur Et
teacher34
Ögretmen
Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%38
Alıntı teacher34 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Kasim-2006 Saat 00:21

burada paylaşım amacını aşmış durumda maalesef,bugünden sonra bu bölüme bişey yazmayacapım.sanki ark.lar yarış içine girmiş gibi,onun yerine dersleri nasıl yapıyorsunuz onları paylaşsanız daha faydalı olurdu.ve vücü sözlerin yerine telkin edici sözlerin kullanılması gerekirdi.burda kimse kmseyi tanımıyor.bende istçdayım hafta sonu öğrencilerinde 3.grubuda bitirdim ama sınıfım 45 kişi kursa gelen 18 o zman bende her şey mükemmel diyeyim.ama maaiesef öyle değil bu çocukların bir günü diğer gününü tutmuyor.heğimiz öğretmeniz ve nasıl davranmamız ve ne yazmamız gerektiğini biliyoruz.heimize allah yardım etsin ve herkese başarılar...

IP  Tesekkur Et
cesi
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%2
Alıntı cesi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Kasim-2006 Saat 13:06
Evet bende teacher arkadaşıma katılıyorum . Buraya yazanların hiçbiri kötü niyetli değildir anlayışıyla hareket etmek lazım. Elindeki malzemeye göre seçtiğin yol ,en doğru yoldur. Bundan sonraki günlerde ben de yazmayı düşünmüyorum. Hepinize kolay gelsin.Cry
IP  Tesekkur Et
brctnc
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı brctnc Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Kasim-2006 Saat 18:43
evet arkadaşlar burdakileri okuduktan sonra ister istemez insan komplekse giriyor.mesela bi arkadaşım 46 örencisi olduğunu ve daha henüz "r"sesini verdiğini ve de geride olduğunu söylüyor.işte ben ozaman kafayı yemeye başlıyorum. 13+2 öğrenciyle daha yeni "o"yu verdim çünkü. ama sinan hocamızın dedikleri beni çok rahatlattı.Allah ondan razı olsun.
aramızda bir yarışın olması çok saçma kimse kendini ilerde geride görmesin.çünkü hepimizin imkanları farklı düzeyde. Allah hepimize kolaylık versin.
EĞİTİM ŞART
IP  Tesekkur Et
aysberg
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1

%0
Alıntı aysberg Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Kasim-2006 Saat 21:15
ya arkadaşllar ben hala i sesini veremedim siz nasıl ilerliyorsunuz anlayamıyorum benim kiler yatılı okul öğrencileri ve ilerleme şansım maalesef çok az ne yapabileceğimide bilmiyorum ne kadar uğraşırsam uğraşayım ilerleme yok
IP  Tesekkur Et
brctnc
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı brctnc Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Kasim-2006 Saat 21:20
arkadaşım bol bol hece çalışması yap mantık oturdumu olur bende geri sayılırım diğer arkadaşlara göre.yatılı okul eminim daha zor.veli iletişimi yok.etüdlerde de iş sana düşüyo.çok yorucu olmalı.çocuklar belkide tek bi hecenin oluşumuyla kapacaklar kaynaştırmayı.inan bana şebek maymunu gibi oluyorum.aaaaaaaaa.   tttttttttttttt. aaaattttt. at.at.at.bu şekilde benim.tekrar tekrar tekrar... Allah kolaylık versin arkadaşım sana.
bu arada bi tavsiye verebilirim. bende yatılı okulda okumuştum.üst sınıftan dersleri iyi olan öğrencileri görevlendirebilirsin sırayla.hem onları onure etmiş olursun.hemde senin işin daha kolay olur.önce çocuklara nasıl yapacaklarını basitçe anlat.çalışma kağıtlarını ver çalıştırsınlar.
kolay gelsin
EĞİTİM ŞART
IP  Tesekkur Et
kirkil
Ögretmen
Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%12
Alıntı kirkil Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Kasim-2006 Saat 23:31
Forumda tartışmayı ben başlattım hissine kapılmaktayım şayet ben isem bütün arkadaşlardan özür dilerim böyle bir paylaşım alanı bulduğum için çok sevinmiştim yararlı olduğuna inancımı yitirmedim forumu terk etmeyi düşünen arkadaşlar lütfen bir daha düşünün biz eğitimciyiz çocuklar gibi küsmeyelim mutlaka aramızda sınıflar bazında fark olacaktır ancak bunları reklam mahiyetinde kullanıp birbirimizi kırmayalımhepinize kolay gelsin unutmayalım ki yarınlar bizim elimizde çiçeklerimizi soldurmayalım.  
IP  Tesekkur Et
semra02
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%0
Alıntı semra02 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2006 Saat 00:24
1.sınıfta öğrencilerden daha çok veli önemli biliyorsunuz.sınıfın başarısı velilerin okumuşluk durumlarına ,maddiyata bağlı olarak değişiyor.benim çalıştığım okul sıralı okul.veliler okumuş ve maddi durumlarıda iyi.bu tür bir okulla kıyaslama yapmak yanlış olur.bende kenar semtlerde çalıştım.oralarda eğitimin ne kadar zor olduğunu biliyorum.o yüzden kimse moralini bozmasın bence. hepinize başarılar...
semra
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma