Konu: 14 Kasım 2006 (Salı) Gönderim Zamanı: 14-Kasim-2006 Saat 10:49
Bu gün sınıfta ................................. lütfen yaptıklarımızı paylaşalım ki gelecek sene 1. sınıf okutacak arkadaşlar aynı sıkıntılarla karşılaşınca ne yapmaları gerektiğini bilsinler. Saygılarımla...
Ben bugun uzun süredir ihmal ettiğimi düşündüğüm matematiğe ağırlık verdim.Ama yinede her öğrenciye okuma yaptırdım ve küçükte bir yazılı yaptım.Yarın ise"ö" sesiyle ilgili çalışma ve hece birleştirip kelime oluşturma, oluşturduğu bu kelimeyi ise cümle içinde kullanma çalışması yaptıracağım.
ben geri kaldığını düşündüğüm çocuklarla en baştan başladım ama duvardan ses geliyor onlardan hiç ne yapabilirim yaklaşık 10 kişiler bunlara cumartesi günleri ek ders yapmayı düşünüyorum ama derste beni çok yavaşlatıyorlar ve iyi olan öğrencilerde artık onlardan sıkılmaya başladılar bien biri varsa her türlü görüşe saygılıyım
kirkil öğretmenim bende aynı dertden muzdaribim,ama bu sistemde er veya geç geçerler bence fazla oyalanma,harfleri sırasıya ver,ben bundan sonra öyle yapacam,yarın u sesini vercem cumaya da k sesini,nasip bkalım,alan zaten alıyor,aş-lmayan napsan yine aynı,...
slm hg orhan hocam, ben yazılı diyerek şunu kastettim. Örneğin;beş cümle hazırlıyorum, öğrenilen seslerle ilgil. Ben söylüyorum, öğrenciler birbirine bakmadan yaxıyor. Sonro kontrol ediyorum.Hiç yanlışsız yazana yıldızkı pekiyi, 1 yanlışı olana pekiyi yazıyorum. Diğerlerine ise yanlış sayılarını yazıyorum.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma