5 tane bulut 7 tane de kavonoz çizdim. içlerine iki basamaklı sayılar yazarak her basamaktaki sayıyı farklı nesne ile göstermelerini istedim .Bazı çocuklarım bulut ve kavonozları ikiye bölerek farklı renklere boyayıp değişik nesneler yapıştırdılar çok da guzel oldu hem basamak kavramları iyice pekişti.
ö?rencilerden 1 hafta önceden kurumu? çiçekler bulmalaryny istedim. Gökku?a?ynyn nasyl olu?tu?unu ve renklerynyn syrasyny vererek byr kaç slayt izlettim. Pastel boya ile sonbahar da ya??murlu bir gün sonrasy güne?in açmasyny pastel boya ile çaly?tylar ve dökülen yapraklarla resmi süslediler harika oldu denemenizi öneririm.
Kur?un kalemin etrafyny 3 kere saracak ?ekilde krepon ka?ydyny doladyk. Yki taraftan yava?ça büzdürdük. Krepon ka?ydyny kalemin bir ucundan dikkatlice çektik. Yki ucunu bir araya getirerek çiçe?in bir çana?yny olu?turduk. Ayny ?ekilde çiçe?in di?er çanaklaryny ve sapyny yaptyk. Harika bir çaly?ma oldu.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma