Konu: Değişen Müfredat Sunuları Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2006 Saat 21:20
Fen ve Teknoloji Sunumu !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen (Tiklayin) Tanim: Fen ve Teknoloji Sunumu Sürüm: Boyutu: 1.18 MB
Genel Yaklasim !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen (Tiklayin) Tanim: Genel Yaklasim Sürüm: Boyutu: 204.00 Kb
Hayat Bilgisi Sunumu !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen (Tiklayin) Tanim: Hayat Bilgisi Sunumu Sürüm: Boyutu: 712.00 Kb
Ilkögretim 1-5.Sinif Programlari Tanitim El Kitabi !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen (Tiklayin) Tanim: Program Kitapcigi Sürüm: Boyutu: 10.63 MB
Sosyal Bilgiler Sunumu !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen (Tiklayin) Tanim: Sosyal Bilgiler Sunumu Sürüm: Boyutu: 284.00 Kb
Türkçe Sunumu !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen (Tiklayin) Tanim: Türkçe Sunumu Sürüm: Boyutu: 11.39 MB
ben bir?ey sormak istiyorum okulda hemen hemen bütün derslerde bi tartysma konusu oldu bu bizde yapylandyrycy e?itim yeni program yani siz memnun musunuz yoksa eski sistem daha my iyiydi?
BiR DüSünCE ÇoGu ZaMan BiR AtEsTeN DaHa FaZLa ILeRiYi IsitaBiLiR..
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma