Konu: HAYAT BİLGİSİ SUNULARIMIZ Gönderim Zamanı: 01-Aralik-2006 Saat 23:28
SUNULAR SIKIŞTIRILMIŞTIR VE DEĞİŞTİRİLMEYE KARŞI ŞİFRELENMİŞTİR. İNDİRDİKTEN SONRA ÖNCELİKLE WİNRAR PROGRAMI İLE NORMAL DOSYA HALİNE GETİRİNİZ, SONRA SUNUYU AÇARKEN KARŞINIZA ŞİFRE SORAN PENCERE AÇILIRSA SALT OKUNUR SEÇENEĞİNİ TIKLAYINIZ, SUNU AÇILACAKTIR.
Arkada?lar, 3 haftadan beri intel kursuna gidiyorum. Bizden sunu yapmamyz istendi ve bende meslekler konusunu seçerek , kendi ellerimle hazyrlamy? oldu?um sunuyu sizinle payla?mak istedim. Bu konularyn acemisi oldu?um için benim için bu sunu harika oldu.:)) Biz bugün iki synyf olarak ö?rencilere izlettik.Umarym sizlerde be?enirsiniz...
emel hanım çalışmalarınızı çok beğendim. sınıfımda projeksiyon var bu tip çalışmalar işime bayağı yarıyor. çalışmalarınıda başarılar dilerim recep köse
Emek verilerek yapılan her çalışma, paylaştıkça daha da güzelleşeceğini savunan bir eğitmenim.Size ne kadar teşekkür etsem azdır.Elinize ,emeğinize sağlık.
Emek verilerek yapılan her çalışma, paylaştıkça daha da güzelleşeceğini savunan bir eğitmenim.Size ne kadar teşekkür etsem azdır.Elinize ,emeğinize sağlık.
teşekkürler hocam...bu güzel sözlerinize tamamen katılıyorum...herşey paylaştıkça ve desteklendikçe güzelleşir...teşekkürler tekrar...
emel hocam siz iyki varsınız sunularınız harika.inanın öğrencileriniz sizin gibi bir öğretmenleri olduğuiçin çok şanslılar.şahsım ve öğrencilerim adına çooooooooooook teşekkürler.
emel hocam siz iyki varsınız sunularınız harika.inanın öğrencileriniz sizin gibi bir öğretmenleri olduğuiçin çok şanslılar.şahsım ve öğrencilerim adına çooooooooooook teşekkürler.
ben teşekkür ederim hocam güzel sözleriniz ve destekleriniz için....
Paylaşmanın vermiş olduğu o mutluluk gözlerinize yansımış.Gülen gözlerinizden bu ışıklar hiç sönmesin,paylaşımlarınızla uzakları yakın eyliyorsunuz.ellerinize emeklerinize sağlık hocam.Saygılarımla....
Paylaşmanın vermiş olduğu o mutluluk gözlerinize yansımış.Gülen gözlerinizden bu ışıklar hiç sönmesin,paylaşımlarınızla uzakları yakın eyliyorsunuz.ellerinize emeklerinize sağlık hocam.Saygılarımla....
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma