Bir Aşk bir hüzün mü demek ?
Önce karşınıza çıkar tamam dersiniz. Evet o, sonra önce saatinize bakıp doğru zaman olduğunu sanar etrafınıza bir göz atıp doğru yerinde burası olduğunu düşünürsünüz. Sonra yıllardır kapılarını açmaya korktuğunuz gönül kapınızı açmaya başlarsınız. Artık onu seviyorsunuzdur. Önce platoniktir bu aşk. Sonra ona duygularınızı ifade edersiniz ve ona onu sevdiğinizden bahsedersiniz. Artık oda sevdiğinizden bi haber değildir. Biliyordur sevdiğinizi. İlk günlerde her şey güzeldir. Ama ilerleyen günler mutsuzluğu getirir. Aslında tek tarflı başlayan ilişkilerin acı yanıdır bu. Karşınızdakini o kadar çok seversiniz ki o hep yanında olacağınızı sanar. Ve beklide sevmek için size zaman bile ayıramaz. Çok sevmeniz nafile artık. Kalkmıştır sevgi tireni. Ya seni seviyorum deyip, onunla gideceksinizdir yada bu trenden ineceksinizdir.. Ama en kötüsü severken ayrılmaktır. En kötüsü sevildiğinizi ondan duyamamaktır. Olsun hayatı acıyla yaşamayı da öğrenmek gerek. Evet Seni seviyorum ,sen ilk aşkımsın, ama eğer aşkta bir kişi seviyorsa onun adı sadece acıdır. Seni sevmekten hiç vazgeçmedim. Ettiğim her duada sen varsın, her şey gönlünce olur inşallah seni hep sevdim ve sen hep ilk aşkım olarak kalacaksın..
Neden dinlediğim her parçada bir ayrılık var bilmiyorum ama bildiğim tek şey artık tüm ayrılık parçaları beni anlatıyor. Artık güneşin doğuşu çekmiyor ilgimi , artık eve koşarak gitmiyorum artık ben beni hissetmiyorum.
Düzenleyen Fatih - 18-Kasim-2006 Saat 19:34