sevgili Sinan Bey belgelerinizi resim formatıyla değil de üzerinde değişiklik yapılacak şelide yayınlarsanız daha güzel olacak çalışmalarınız için çok teşekkürler.
slm hocam benim 1.sınıfa gıden bır oğlum var derlerı bır türlü kavrayamadi sürekli akli oyunlarda arkadaslari okumaya basladiği halde benim oğlum harfleri hala karistiriyor dikkatini derse vermiyor cok sıkıntılar cekıyoruz nasıl yardımcı olmalıyım cocuguma derslerine nasıl adapte olabilir acaba lütfen bana yardimci olursaniz sevinirim tesekkür ederim
Böyle bir çalışma hazırladığınız için teşekkür ederim.
Ben öğretmen değilim ama okuma yazma öğretmem gerekiyor..Sizin hazırladığınız çizgi çalışmalarına ek olarak kendimde birşeyler hazırlayıp verdim şimdi harflere geçeceğim ama a harfinin e harfi ile birlikte öğretilmesi ilginç geldi. Neden böyle?
lütfen bilgisayarınıza el yazı karakterli yazı tibini yükleyin nasıl yükleyeceğinizi !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen sitemizin sol tarafındaki menülerinden destek yazı karakteri yazan butonu tıklayın ve yazılanları okuyup uygulayın lütfen saygılarımla..
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma