merhaba hepınıze arkadaşlar sinan hocamın harf sunuları vıdeosunu izledim bu cd ler nereden ve nasıl ulasacagımı sordum .Sizin bilginiz var mı ?sinan hocamın cevabını nasıl ögrenicem.Bilgilendiriseniz sevinirim...............hoşçakalın.........
Sevgili hocam bir çok arkadaşımız bu günlerde aynı sorunun cevabını arıyor ve tek tek mesaj yazmaya çalışıyorum. Şuan için çizgi film cd sine ulaşmanız mümkün değildir. tescil problemleri yüzünden cd nin yayınını ve dağıtımını yapamıyoruz. Saygılarımla..
Sevgili öğretmenim ilginiz ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim....Bu cd nin arşivimde olmasını isterdim .Size iyi çalışmalar diliyorum.....Sevgilerimle
Arkadaşlar yarın inşallah "l "sesini vereceğim. Ancak "l" sesinin çıkışını kavratmak için nasıl bir etkinlik yapacağıma bir türlü karar veremiyorum. Öğrencilere birer bardak verip su içirmeyi , su içerken çıkarılan sesin "l " sesinin çıkışına benzediğini sezdirmeyi düşündüm. Ama beni tatmin etmiyor. Özellikle deneyimli öğretmenlerimizden gelecek fikirlere ihtiyacım var...
'orda bir köy var uzakta 'şarkısını ve özellikle nakarat kısmını(lal lal lal la)çokça söyleterek l sesini verdim oldukça başarılı görünüyordu bakalım yarın ne yapacaklar kolaylıklar herkese
1.sınıf öğretmenlerime merhaba ;çalışma kitapları etkiniklerini ders içerisinde uyguluyor musunuz?birkaç gündür hayat bilgisi ve matemetik calışma kitabı etkinliklerini yapıyorum fakat çok yorucu oluyor nedeni her oğrencının calısma sayfasını acma konusunda yardım istemesi.....sizlerin bu konudaki önerilerinizi bekliyorum.Bu çalışmalara sizce erken mi ? herkese iyi çalışmalar
Merhaba Sinan hocam yukarıdaki metinde çalışma kitapları ile ilgili soru sordum.Hocam bu konudaki görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.sizcede çalışma kitaplarına başlamak için erken mi?iyi çalışmalar
erken degil sayın hocam bende yaptırıyorum başta çok proplem oluyor dersin yarısı kitap açmaya gidiyor ama çocuklar zamanla öğreniyor şimdi ben sayfayı gösteriyorum çocuklar buluyor yine açamayanlar oluyor ama zamanla daha iyi olur bence
nesli hocam verdiginiz bilgiden dolayı teşekkür ediyorum kıtap sayfasını bulana kadar gecırdıgı zamanı kayıp olarak goruyordum her gecen gun yol katedıyoruz daha da keyıflı olacak ınşallah sızlere kolay gelsın ıyı calışmalar
merhaba 2.grup harfleri açamıyorum forumun parolası istenmektedir Bu konuda yardım edersenız sevinirim Ayrıca tüm çalışmalar için tekrar teşekkür ediyorum
Hocam okul müdürüyüm birle?tirilmi? synyf oldu?umuz için birinci synyflaryn türkçe derslerine ben giriyorum çaly?malarynyzdan yararlanyyorum .elinize sa?lyk
çocukların kitaplarına simge yapıştırırsanız cok kolay oluyor acmaları mesela okuma yazma öğreniyoruma fil yapıştırdık filli kitap diyorum hepsi çıkarıyo ve sayfayıda buluyolar gösterdşiğimde ama matematik kitabı için daha erken
sinan hocam gerçekten emektar bir öğretmensiniz yaptığınız çalışmalardan dolayı bizlere kolaylık sağladığınız için size ve emeği geçen tüm arkadaşlarınıza çok teşekkür ediyorum.MUSTAFA CENGİZ İLKÖĞRETİM OKULU MERKEZ//VAN
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma