Sevgili hocam tanıma 1 ders alıyo sadece. ama nedenini belirteyim; Nedeni hazırladığım ama katıldığım yarışmadan dolayı yayınlayamadığım çizgi filmler. Çizgi filmden sonra öğrenciler seyrettikleri çizgi film'i drama yapıyorlar. Eğlendikleri için unutmuyorlar. Sonra 1 gün öğrenilen harfi yazma diğer harflerl yazma etk. uyguluyorum. 2 ve3. gün kelime çalışması 3. günün akşamı öğretilecek diğer harfin sezdirilmesi şeklinde geçiyor. Aslında belki biraz daha hızlı gidilebilir ama benim öğrencilerim şimdilik bunu kaldırabiliyor. Saygılarımla..
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
Sayın Hocam 6 öğrencim olmasına rağmen çok yavaş ilerleyebiliyorum. 3 öğrencim çok geç kavrıyor. Diğer üçü iyi ama diğerleri için bekliyorum. Planımdan 3 ses gerideyim. Sizce ne yapmalıyım. Hepsinin okumasını ve yazmasını beklemekle hata mı ediyorum. YARDIMLARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER.
emekleriniz ,verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam,ama neden el yazısı değil onu kavramış değilim,çünkü ilkokullar artık el yazısıyla başlıyor.ve benimde aradığım oydu..
Sevgili hocam çalışmaları el yazı göremiyorsanız makinenizde el yazı karakteri yüklü değil demektir. Lütfen !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen ana sayfadaı destek elyazı yazan sol taraftaki butonu tıklayıp yazılanları uygulayın saygılarımla..
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma