Konu: 1.sınıf kaynak kitap alımı Gönderim Zamanı: 21-Eylül-2007 Saat 20:44
Selem arkadaşlar.Ben de bu hafta çizgi çalışmalarıyla geçirdim.Malum ders kitaplarında yeterince etkinlik olmadığından fotokopi çekiyorum sürekli.Çok güzel çalışmal kitapları var.Aldırmayı düşünüyorum ben.Sizler ne düşünüyosunuz.Aldıracak mısınız? Gerekli midir?
Arkadaşım ben topses yayıncılığın öğretmen için hazırlanmış örnek setini inceledim. Öğrenciler için :Her sesle ilgili bir fasükül var. Ayrıca setin içinden hikaye kitabı ,2 adet güzel yazı defteri, bir tane ders kitabı mevcut.
Ek olarak öğretmen için tüm ders yılının yıllık ve günlük planları mevcut. Metinlerin bulunduğu afişler, sayı kartları mevcut. İncelmenizi öneririm. Öğretmenler için olan set, satış yapan kurulaşlarda ücretsiz olarak verilmekte.
---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam
bende yatılı okulda çalışıyorum.Ne yazık ki bizde veli faktörü yok.Çevremden para toplayıp ve kendimde bişeyler katarak almayı düşünüyorum inşallah.25-30 civarı sanırım.öğrenci takımının fiyatını bilmiyorum
bizde a1 yayıncılık aldırdık.kitap setinin içinden 4 tane klavuz çizgili defter,yazı defteri,harf defteri,2 tane okuma yazma kitabı,boyamalı matematik kitabı,8 tane seri kitap çıkıyor.sayı kartları vs. de veriliyor.tavsiye ederim
Topses yayıncılığın öğrenciler için sunduğu set : 25 ytl diyorlar ama pazarlık payı açıktır.Öğrenci sayınız fazla ise indirim yapıyorlar.
Set içinde seçeneklerde sunabiliyorlar. Örneğin yazı defterlerini ve hikaye kitaplarını almazsanız. Dadece Seslere ait fasükülleri alırsanız fiyat daha uygun oluyor .
---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam
biz de zümre olarak murat yaynlarının ilkokuma setini almayı düşünüyoruz bu hafta hem kaynak çok iyi hem de sınıfta kullanabileceğimiz araç gereçleri de hediye olarak veriyorlar.
1 . sınıf öğretmenlerine geçen sene benimde kullandığım "Oyunlarla Okuma Yazma- okuma yazma öğretiminde yararlanılabilecek 157 oyun-Bilgitek Yayınları) " kitabını tavsiye ediyorum. Gerçekten çok güzel hazırlanmış bir kitap. İçinden istediğiniz oyunu seçerek çocukların sesleri-heceleri-kelimeleri kavramaları sağlayabilirsiniz. Beden eğitimi dersinde bile kullanabileceğiniz etkinlikler var.Çocukların çok hoşuna gitti. Ben geçen sene 50 kişilik sınıfımda uyguladım. Çok da etkili oldu.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma