Konu: 2 Kasım 2006 (Perşembe) Gönderim Zamanı: 02-Kasim-2006 Saat 00:04
Bu gün sınıfta ................................. lütfen yaptıklarımızı paylaşalım ki gelecek sene 1. sınıf okutacak arkadaşlar aynı sıkıntılarla karşılaşınca ne yapmaları gerektiğini bilsinler. Saygılarımla...
benim çocuklar bayram dönüşü çok kötüler. Sizinkilerde mi öyle? Çok iyi öğrencim de var bunun yanında daha önceden bildiği halde hiç harfi görmemiş gibi olan da var.Ben bugun n harfini verdim, yarın çalışma kağıtlarını ödev olarak vereceğim...
ben dün n sesini sezdirmiştim bugün n sesini verdim hemen bazı öğrencilerim en an in hecelerini yazdı ben öğretmeden bunları yazamayan 7-8 öğrenci var bu arada sınıfım 50 kişi
ben o sesini verdim iyi olan öğrenciler çok çabuk hece oluşturdular ancak kötüler yine kötü sınıfta oynatılacak eğlenceli ve öğretici oyunlar dağarcığı olan arkadaşların yardımını bekliyorum
benim öğrencilerim de bayram dönüşü çok kötülerayrıca iki öğrencim yeni geldi sınıfıma başka bir ilden bizden baya gerideler onlar için ne yapmalıyım?sınıfımın mevcudu 32. fakat gerçek anlamda sesi hisseden ve okuyan 10 kişi var. diğreleri için moralim bazen çok bozuluyor. ben n sesine pazartesi geçeceğim. hepimize kolay gelsin
Ben ve arkadaşlarım n sesini verdik. Ayrıca an - en- ana- na - ne hece ve kelimeleriyle çalışma yaptık. Her geçen gün ses yönteminin oturduğunu sanıyorum. Arkadaşlara acizane bir önerim olabilir. Kılavuz kitaba göre değilde sınıfınızın olgunluk ve kavrama seviyesine göre ses verirsek daha gerçekçi olur. Moralinizi bozmayın. Başaracağımıza inanın. Allah yardımcınız olsun.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma