Konu: 31 Ekim 2006 (Salı) Gönderim Zamanı: 30-Ekim-2006 Saat 22:51
Bu gün sınıfta ................................. lütfen yaptıklarımızı paylaşalım ki gelecek sene 1. sınıf okutacak arkadaşlar aynı sıkıntılarla karşılaşınca ne yapmaları gerektiğini bilsinler. Saygılarımla...
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
ben i sesi ile ilgili alıştırmalar yaptım,çarşamba n sesini vercem nasipse,planlarıma göre kurban bayramından önce tüm harfleri bitiriyorum,saygılarımlar...
Merhaba arkadaşlar ben Adapazarında görev yapıyorum 17 .yılımı çalışıyorum.Hayal edipte ilk kez gerçekleştirdiğim bir uygulamadan bahsetmek istiyorum.Bu yıl başa dönüp birinci sınıfları aldım tekrar.Sene başında henüz okullar açılmadan sınıfların listeleri belli olur olmaz velilerim ile okulumuzun bilgi işlem odasında hazırladığım sunum eşliğinde hem tanışma hemde planladığım şeyleri onlara aktarmak için bir toplantı yaptım.Sınıfım tam istediğim gibi oldu .TV ,DVD,Bilgisayar,projeksiyon cihazı ,sinevizyon perdesi,Karatma perdeleri ve çanta yükünden kurtulmak için öğrenci dolapları satın aldık ve yaptırdık.Yani kısacası tam bir teknoloji sınıfı yarattık .Tüm derslerde bu cihazları ve kendi sunumlarımı kullanıyorum .Öğrencilerim çok zeki ve istekliler .Çoğu ana sınıfından geldi.Şu anda ''m'' sesiyle çalışıyoruz .Top yayınlarını takip ediyoruz. 29 öğrencimin 26 tanesi 9 sesin tüm kelimelerini hecelerini ve yaptığımız metin ve cümlelerini okuyor.Ayrıca Nasrettin Hoca ile okuma öğreniyorum ' sini de kendim satın aldım .Çocuklar çok eğleniyorlar.İnternet ortamından elde ettiğim sunulardan da yararlanıyorum .El Yazıları defter düzenleri çok iyi. Renkli kalemlerini kullanarak cümleleri ve kelimeleri yazarken birbirlerine özenip yazılarını güzelleştiriyorlar.Kısacası veliyi ikna eder onu inandırırsanız oda size yardımcı oluyor.Bu masrafı karşılayamayan velileri de kendi içlerinde erittiler ve güzel şeyler oldu.Şu anda Folklör ekibi oluşturmak için çaba gösteriyorum .Bitirdiğim 5.sınıfta da birinci sınıftan itibaren başlamıştım bu işe yarışmada il dördüncüsü olmuş ve kupa almışlardı. Kısaca dostlar istenirse ve imkanlar elverirse iyi şeyler yapılabiliyor .Şunu da belirteyim biraz bu işlere de gönül vermek gerekiyor.Yalnızca velim parasal katkıda bulunmadı kendimde oldukça katkıda bulunup bir çok şeyi cebimden karşıladım.Ama değer.Çünkü ben beş yıllık bir yatırım yaptım.Darısı tüm arkadaşların başına .
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma