Konu: Gözlem Forumları Ve Harf Afişleri Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2006 Saat 23:52
Değerli arkadaşlar; Gözlem forumlarına, Harf afişlerine ve sınıfla alakalı boy, meslek grafiği, harfleri okuma düzeyi formu, gibi hazırladığım özel formlarve materyallere ulaşmak için lütfen !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen yani ana sayfayı ziyaret ediniz. Ziyaretçi defterime de görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Bu arada harflerin düzenli ve sıralı halini görmek ve daha fazla harf çalışması (n,,o,r,m) gibi çalışma kağıtlarını indirmek içinana sayfamızın çalışma kağıtları kısımını ziyaret ediniz.
Buradaki yayınlayacağım çalışmalar hep güncel ve yeni çalışmlar olacak olacak. Saygılarımla...
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen sitesine girip dosyanızı gözattan bilgisayar içinde buldurı,un. Sonra yükleme sonrası size 2 link verilecek bu linklerden biri bu çalışmayı silmeye diğer ise herkesin o linki tıklayarak çalışmanızı indirmelerine yarayacak. Siz birinci linki çalışmam bu diye bir başlık açarak linki sayfamıza yapıştırın. Artık tüm kullanıcılar dosyalarına ulaşabileceklerdir. Saygılarımla...
Teşekkürler hocam. Anasayfada sadece burada olan çalışmaların olduğunu düşünüyordum. Ama ziyaret edince daha iyi anladım ki anasayfada da burada yayınlamadığınız güzel çalışmalar var. Özellikle Çalışma kağıtları kısımında harflerin düzenli halini bulmak daha kolay oluyor.
Birde Bu kadar arkadaş siteyi ziyaret etmiş ama ziyaretçi defterinize çok fazla arkadaş mesaj yazmamış beni üzdü doğrusu.
Değerli arkadaşlar; Gözlem forumlarına, Harf afişlerine ve sınıfla alakalı boy, meslek grafiği, harfleri okuma düzeyi formu, gibi hazırladığım özel formlarve materyallere ulaşmak için lütfen !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen yani ana sayfayı ziyaret ediniz. Ziyaretçi defterime de görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Bu arada harflerin düzenli ve sıralı halini görmek ve daha fazla harf çalışması (n,,o,r,m) gibi çalışma kağıtlarını indirmek içinana sayfamızın çalışma kağıtları kısımını ziyaret ediniz.
Buradaki yayınlayacağım çalışmalar hep güncel ve yeni çalışmlar olacak olacak. Saygılarımla...
Öğretmen arkadaşlar lüütfen bana 1.sınıf yazı sunumlarını gönderir misiniz lüüütfennn!!!!! eğer gerekirse e posta !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen lütfennn gönderin çizgi film video harflerin öğretilişi olabilir teşkkürler
emeğinize ve paylaşımızıza çok reşekkür ediyorum. Emek vermeniz ve bütün bu çabaları hiç tanımadığınız insanlarla paylaşmanız çok güzel. sizin gibi insanların var olması bizi mutlu ediyor.
Bu yıl birinci sınıfı okutacağım.Siteniz çok güzel , yararlanmak istiyorum. Yalnız etkinlik kağıtları el yazısı olarak çıkmıyor. Harfler birbirinin üzerinde ne yapabilirim?
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma