Hocam bir problem yok gayet güzel indiriyor günde 100 mb hakkınız var.Bunu geçtiyseniz modeminizi kapatın 15 saniye bekleyin tekrar indirebileceksiniz.Çünkü adamlar sizin ip adresinizi alıyor başka indirmenize izin vermiyor modemi açıp kapatınca ip adresimiz yenileniyor verileri indirmeye sorunsuz devam ediyoruz Saygılar
sayın hocam korumaya felan gerek yok girişler kısmına hangi harflerden oluşacak hece istiyorsanız onları yazmanız lazım en altada a e ı i o ö u ü seslerini sıra ile yazın sonra çıktıları alın yine olmazsa birdaha sizler için yüklerim saygılar
Önemli olan işinizin görülmesi arkadaşlar programda bir problem yok.Ha bu arada müfettişler kesinlikle hece tablosu istemiyor ne yapacağız diye sordum adam bana anlatmaya çalıştı neymiş tekerlemelerden ezber yapacakmış
İbrahim öğretmenim,daha önce hece tablonuzu indirmiştim.fakat kendi dosyalarım arasında kaybettim.Trekrar yükledim fakat bu seferde altta yazan girişler .açık hece, kapalı hece yazan kutular yok.yardmcı olursanız sevinirim
!.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen bu site bizim arkadaşlarla yaptığımız site şimdilik oradan link veriyorum akşama da linke bakıp düzeltmeye çalışacağım
İbrahim hocam bu formatı kendiniz hazırladı iseniz mantığını anlatırsanız kendim yapmaya çalışayım zira lin kırık muhtemelen yeniden yüklenmesi gerekri...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma