merhaba hocam gerçekten çok güzel bir sunum. Bu çizgilimleri nereden elde edbiliriz eğer bize bu konuda yardımcı olursanız çok seviniriz şimdiden teşekkür ederim :)
Sevgili adriani çok güzel betimlemişsiniz. Hocamız gerçekten iyi örnekler sergiliyo. Zaten yanlış hatılrıyosam hocam düzeltsin. İyi örnekler 2006 yarışmasının birincisi o.
sinan öğretmenim benim öğretmenlikte ilk senem bu sene ve birinci sınıf okutuyorum.geçen sene 1.sınıfların derslerinde bulundum gözlem yaptım fakat bu verdiğiniz video görüntüleri benim için çok büyük bir fırsat çok teşekkür ederim.. umarım ben de sizin kadar başarılı bir öğretmen olurum..emeğinize sağlık..
Sinan öğretmenim gerçekten çok faydalı bir paylaşım oldu. Görüntüleri defalarca izledim ve bunların klavuzluğunda "e" sesi için etkinlikler hazırladım. Yarın inşallah bunları paylaşarak ses öğretimine ilk adımı atmış olacağım.
Görüyorum ki ses aşamasında her sesin doğal çıkış kaynağını kullanmışsınız.("f" sesi için öğrencilerin balon şişirmesi gibi...) Sizden ricam verdiğiniz her ses için hangi ses kaynaklarından yararlandınız. Bunu paylaşırsanız sesleri doğru çıkışlarıyla verme , başarılı sunum etkinlikleri hazırlamada bizlere rehberlik etmiş olacaksınız .
bu sene bende 1. sınıfı okutuyorum. ve sizi örnek alarak derslerimi işliyorum. 1 ve 2. klipler çok güzel. bir tanede kelime türetme, açık heceye ulaşama, özellikle le, la gibi çok karıştırılan açık hecelere ulaşmayı gösteren klip yayınlarsanız çok seviniriz.
Teşekkürler sayın hocam ama 1. sınıfı okutup da sizin işlediğiniz bu derse şaşıran hocalarımı görünce gerçekten üzüldüm. Ben birleştirilmiş sınıf okuttuğum halde tüm bunları yapıyor üzerine 2 sınıf daha okutuyorum ama bu imkanlara sahip, bu fiziksel ortama sahip ve en önemlisi daha önce çalıştırıldığı her hallerinden belli bu öğrencilerle bu çalışmaları yapmanız inanın bana çok normal geldi..Ayrıca misyonunuz örnek alınmak olduğu için söylüyorum alınmayın sınıf köşeleriniz yıl ortası olmasına rağmen son derece yetersiz.. Eleştirilerim için alınmayın lütfen ama sizin imkanlarınıza sahip olmayan öğretmenler var ki siz bilmeseniz de mucizeler yaratıyor...
değerli öğretenim görüntüler youtube sitesi üzerinden paylaşıldığı ve youtube sitesine erişimin şuan için yasakolduğu için görüntüler görünmemekte. Youtube sitesine erişim izni verildiğinde etkinliğimizi seyredebileceksinizdir. Saygılarımla.
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
sevgili hocam Allah sizden razı olsun. size ne kadar çok dua etsek azdır inanın. zaten sizin gibi çalışkan, araştırmacı insanlar olmasa memleket bizim gibi tembellere kalacak. saygı ve selamlar. Allah' a emanet olunuz.
sevgili hocam bir harfin öğretilişi video görüntüsünü indirmeyi başaramadım. kusura bakmayın bana nasıl indireceğimi anlatabilir misiniz? sonsuz saygı ve selamlar.
Hocam ben öğretmen değilim benim bir sorunum var. Kızım bu yıl okula başladı yazıyla arası çok iyi fakat derslerde konsantre sorunu oluşuyor. Dersteyken başka şeylerle ilgileniyormuş öğretmeni bunun normal olduğunu söyledi ama benim içim rahat edemiyor.Acaba pedagoga götürmem gerekirmi?Şimdiden ilginize teşekkürler.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma