merhabalar. geçen yıl birinci sınıf okuttum ve sizin çalışmalarınızdan çok faydalandım . bu yıl başka bir okula tayinim çıkması nedeniyle yine 1. sınıf okutacağım çalışmalarınızı yine takip etmeyi düşünüyorum çok teşekkürler
Bende geçen yıl birinci sınıf okuttum.Hiç tedirgin olmayınız yeni birinci sınıf okutacak olan arkadaşlar.Siz tedirgin olursanız öğrencilerde olacaktır. Bundan dolayı kendinize güvenin ve eminim hepiniz başarılı olacaksınız.İhtiyacınız olan sadece sabır. merak etmeyin herşey çorap söküğü gibi ilerliyor. Ve bu site sizlerin işini kaynak açısından ve moral açısından kolaylaştıracaktır. Emin olunuz. Tüm türkiyedeki öğretmenlerle iletişim halinde olacaksınız ve kimin ne yaptığını takip ederek kendinizi kontrol etme fırsatı yakalamış olacaksınız. Şimdiden hepimize kolay gelsin. Sevgiyle kalınız...
Değerli meslektaşlarım ben de bu yıl ilk defa 1. sınıf okutacağım...Biliyorum ki tecrübeli arkadaşlarımız bilgilerini ve tecrübelerini bizden esirgemeyeceklerdir...Buna yürekten inanıyorum...
ben geçen yıl 1.sınıf okuttum .. sizlerin sayesinde çok verimli ve güzel bir yıl geçirdik...şimdiden herkese yeni öğretim yılımızın hayırlı olmasını dilerim... başarılar ...
sevgili öğretmenlerim inanın 1. sınıf okutmaktan hiç korkmayınız ... çok güzel ve eğlenceli olacak... heleki böyle bir site varken çok iyi bir yıl geçireceksiniz ... bu sitede biz bir aile olduk... ve herşeyi paylaştık... yine paylaşacağız....
Ben de yeni programa gore ilk defa 1. sınıf okutacak öğretmenlerden biriyim içimde diğer arkadaşlar gibi korkular vardı. ama sitenizi inceledikce basarılı olacagıma inandım.Teşekkürler..
merhabalar. ben geçen sene atanmış ve 1. sınıf okutmuştum. sitedeki döküman ve deneyim paylaşımı sayesinde gözümde büyüttüğüm 1. sınıfı çok başarılı şekilde tamamladım. bu oknuda başta sinan öğretmenim ve her konuda yardım eden diğer öğretmen arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum. bu sene 1. sınıfı okutacak arkadaşlar endişe duymayınız. bu forum bence size birçok konuda yardımcı olacaktır. bu arada başta sinan öğretmenim olmak üzere diğer öğretmen arkadaşlar,
2. sınıf için de bilgi, deneyim ve döküman paylaşımına devam etmek ümidiyle herkese başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum.
Evet arkadaşlar "kanka07" rumuzlu meslektaşımın da belirttiği gibi bu yıl bu sitede 1. sınıf çalışmalarımızı paylaşalım...Günlük olarak birbirimize çalışmalarımızı anlatalım...Eminim ki daha başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçiririz...
SAYGILARIMLA...
Düzenleyen ogretmenim34 - 05-Eylül-2007 Saat 23:04
Bende bu sene ilk defa birinci sınıf okutacağım. Çok heyecanlıyım özellikle ilk gün ve ilk hafta neler yapmam gerektiği hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende bu sene ilk defa birinci sınıfı okutacacağım.Bildiğiniz gibi birinci sınıflar okula bir hafta önce başlıyor.Bu hafta yapılacaklar ile ilgili plan yapılacak mı?Yapılacaksa nasıl olacak.Deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Memuriyet sonrası 14 yıllık öğretmenlik hayatımda 8 kez 1.sınıf almak zorunda kaldım...
Hepsi de bana rağmen okudular,korkmayın...
İlk yarıyılda el yazısını öğrenmeleriyle uğraştım,ikinci yarıyılda hepsi de benim el yazısının fontu ile dalga geçtiler...neymiş efendim r,ş harflerini yapamıyor muşum!?
İnşallah bizlerde bütün öğrencilerimizi okuma yazmaya geçirebiliriz...Sizlerin yardımlarıyla başaracağımızdan eminim.Yardımlarınız için çok teşekkürler...
yeni eğitim öğretim yılında hepimize kolaylıklar diliyorum. bu sene 2. sınıf olduk ama 1. sınıfı okutacak arkadaşıma sitenin adresini verdim ,inanıyorum ki siteye girip buradaki paylaşımı gördükten sonra rahat bir nefes alabilecektir.
merhabalar....2005-2006 eğitim öğretim senesinde, 2006-2007 eğitim öğretim senesinde farklı okullarda 1.sınıf okuttum.Bu sitenin çok faydasını gördüm..2.sınıf okutucam diye sevinirken tainim çıktı bu seferde...ve yine 1.sınıf okutacağım...3 sene üst üste 1.sınıf biraz bunaltacak beni biliyorum ama elden gelen bişey yok...
Kardeşim artık aramızda değilsin. Sensiz bir eğitim-öğretim yılı geçireceğiz. İğrenç esprileri Mustafa'yla birlikte sensiz yapacağız artık.Eve internet aldım. Geçen sene yardımcı olamadım ama bu sene inşallah yanındayım kardeşim...
Ben de bu sene 1.sınıfları okutacağım.İlk zamanlar bende de biraz tedirginlik olsa da bu siteyi gördükten sonra rahatladım.İlk hafta nasıl çalışmalar yapabiliriz.Paylaşırsanız sevinirim.Bütün 1.sınıfları okutacak arkadaşlara başarılar diliyorum.
selam arkadaslar sanırım butun acemi 1isınıf ogretmenleri olarak paylasıma buradan baslayacagız bende ilk kez 1. sınıf aldım ve gelen ogrenciler turkce konusamıyor bakalınm hayırlısı umarım hep beaber uztesinden geliriz basarılar.....
ben geçen seneki birinci sınıflardan bu yıl ikinci sınıf bölümünü dökümanla doldurmalarını bekliyorum... forum başlığı ilkokuma yazma öğretimi olsa da diğer sınıf bölümlerine de ağırlık verilmesini umud ediyorum...
ARKADA?LAR BEN BU YIL 1 OKUTACA?IM ÇOK ZEVKLY VE ZOR OLACA?INI BYLYYORUM. PAYLA?IMLARINIZI BEKLYYORUM ALEV AKADA? ÜÇ YIL BYRYNCY SINIF OKUTMU?SUN BENDE ÜÇ YIL ÜST ÜSTE 5.SINIF OKUTTUM YNAN O DA ÇOK SIKIYOR.AMA BYR BAKIMADA TECRÜBE SAHYBY YAPIYOR
Geçen yyl 1. synyfy okutan ve bizlere kaynaklary ile destek sa?layan de?erli arkada?larymyza te?ekkürlerimi sunuyorum. Bu e?itim-ö?retim yylynda da 2. synyflar için kaynak payla?ymymyz devam ederim umarym.
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
Bilmez ki sorsun, bilse sorardı."
evet arkada?lar ben de bu yyl ikinci synyf okutaca?ym... kaynak payla?ymlarymyz devam ederse iyi olur....herkese yeni e?itim-ö?retim yylynyn hayyrly olmasyny dilerim...
evet bencede tüm synyflarla ilgili kaynak iste olmaly burasy... sadece ilkokum a yazma ile ilgili de?il... arkada?larymyz deneyimlerini birbirleriyle payla?yrlarsa çok verimli oluruz diye dü?ünüyorum...
de?erli ö?retmen arkada?larym 6 yyldyr birinci synyf okutuyorum(bu yylda dahil).Korkan arkada?lar çok hakly ama ilk haftalardan sonra zaman o kadar çabuk geçiyor ve bu sistemde çocuklar daha çabuk okuma-yazmaya geçtikleri için günleri fark etmiyorsunuz.hepinize ba?arilar.
De?erli arkada?lar, bu yyl 11. yylymy çaly?yyorum. Daha önce iki defa birinci synyf okuttum. Yeni programa göre de bu yyl ilk kez birinci synyf okutaca?ym ama hiç korkmuyorum. Çok yorulaca?ymyz kesin fakat bir o kadar da heyecanly ve keyifli bir ?ey. Hele ki eme?inizin kar?yly?ny aldy?ynyzda çok büyük bir haz duyuyorsunuz. Payla?ymlarla bu i?in üstesinden gelece?imize inanyyorum. Herkese ba?arylar.
Bende geçen sene 1. synyf okutum ve bu site sayesinde çok ?eyler ö?rendim. ba?ta sitenin sahibi Sinan ö?retmene ve bilgilerini payla?an di?er arkada?lara te?ekkür ediyorum. Ben bu sene de 1. synyfy okutacam ve yine adresim burasy olacak.Payla?ymlar için ?imdiden te?ekkür ederim.
geçen sene 1. sınıfı okuttum.ben de çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı. sadece yapmanız gereken şey sabırlı olmak. herşeyi harfi harfi harfine uyguladıktan sonra inanın gerçekleşiyor.özellikle bu siteden çok yararlandım ve çok faydalı.bu siteyi kuranlara ve bu sitede paylaşımları olan herkese binlerce kez teşekkürler.bu sene 2.sınıfım ve yine bu sitenin desteğini alacağım.ben de bundan sonra çalışmalarımı akarmayı öğrenip sizlerle payşlacağım.hepimize yeni eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun.
Bizde bu yıl ikinci sınıf olduk. Geçen seneyi Sinan öğretmenimin ve diğer öğretmen arkadaşlarımın sayesinde başarılı bir şekilde tamamladık. Bu arada gelen nakillerle birlikte 57 kişi olduk. Tüm öğretmenlerime 2007-2008 eğitim öğretim yılında başarılar dilerim.
Bugünü sağ salim atlattım ama çok yoruldum.hem de nöbetçiydim.ayaklarım hala ağrıyor.bugün çizgi çalışmalarına başladım.ama bazı öğrenciler çabuk sıkılıyor ve yoruluyor.normal tabi ki fazla üzerlerine gitmeden yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum.hala annesini isteyen ağlayan öğrencilerim var.alışacaklar galiba ama üzülüyorum acaba bende mi birşey var diye.şarkı söyledik ,oyun oynadık.yarın yine çizgilere devam edeceğim.iyi akşamlar.
arkadaşlar 2.sınıf öğretmenleri olarak da paylaşımlarımız lütfen devam etsin...geçen yıl ki gibi paylaşarak daha verimli bir yıl geçirelim...herkese şimdiden başarılar dilerim...
geçen yılda birleri okuttum,bu sene de birler bu defa 55 kişi hadi hayırlısı.Hepinize başarılar. Sinan hocamızın bu çalışmalarından dolayı kendisine sonsuz teşekkürler. Geçen yıl bu sitedeki dökümanlar sayesinde öğrencilerim okumaya geçtiler. Çok faydalandım. Emeği geçenlerden Allah razı olsun
selamlar
sabır dolu ve güven dolu yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma