sayın hocam çalışmalarınızı hangi programda yapıyorsunuz çalıma kağıtları üzerinde kendimize göre yeni ilave yada çıkarmalar yapmak istiyorım fakat kursör bir türlü içeri girmiyor yardımcı olabilirmisiniz saygılar...
Çalışmalar üzerinde oynama yapmanız mümkün değil. Çalışmalar flash programıyla hazırlanmaktadır. Düzeltme yapamamanızın nedeni programla alakalıdır. Saygılarımla.
merhaba ben 1. synyf okutuyorum ö?rencilerimden 5 tanesi e harfinden öteye geçemediler.Rehberlik servisi tarafyndan ö?renme zorlu?u oldu?u tespit edildi.Bu ö?rencilerime nasyl bir yöntem uygulamalyyymLütfen deneyimlerinizi benimle payle?y Te?ekkürler
Merhabalar hocam...Ben 2.synyflary okutuyorum.Bizim okulda da 3.synyflarda bir ö?renci var.Aynen dedi?iniz gibi Rehberlik merkezine gönderildi ve ö?renme güçlü?ü dediler.Kayna?tyrma ile devam edilecek ... Ö?retmen arka?ymla konu?tuk ve bu ö?renciyi ben kendi synyfyma aldym.Daha önceden de ö?renci ile ileti?imimi iyi oldu?u için hemen kayna?tyk.Biraz özel ilgi ve ileti?im ile 3 hafta oldu ELAT bitmek üzere...Ve çocu?un güveni yerine geldi ayryca çokkkk istekli...Benim size tavsiyem özel ilgi ve zaman diyorum..Çok büyük problemleri yoksa ö?reneceklerdir...
ÖNCELİKLE ÇALIŞMALARINIZDAN ÇOK FAYDALANIYORUM GERÇEKTEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BENİM KIZIM 1.SINIFA BAŞLADI ANLIYACAĞINIZ GİBİ BEN VELİYİM .BENİM SİZE SORMAK İSTEDİĞİM ŞİMDİYE KADAR EL YAZISI İLE OKUMA YAZMA ÖĞRENİYORDU KIZIM TAM ÖĞRENMEYE BAŞLADI ŞİMDİ BİR DE DÜZ YAZI YAZMAYA BAŞLADILAR DOLAYIS İLE ÇOK BOCALADI SİZCE BU DURUM MANTIKLIMI
YENİ ÖĞRENME DÖNEMLERİNDE HAM EL YAZISI HEM DÜZ YAZI BİRAZ FAZLA GİBİ GELDİ BANA
SAYIN HOCAŞARIM BEN DAHA ÖNCE İNİDİĞİM BİR KONU ŞUAM BULAMIYORUM DİKMEN İLKÖĞRETİM OKULUNDA ÇALIŞAN HOCALARIMA AİTİ HANGİ ÜYENİN YOLLADIĞINI HATILAMIYORUM AMA SİTENİN NERESİNDE OLDUĞUNU HATILAYAN ÜYEMİZ VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRMİ
Sinan bey ben kendim çalışma kağıtları hazırlıyorum yeni konu açıp eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum o yüzden cevap şeklinde ekliyorum.Neden yeni konu açamıyorum acaba
çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz hocam. Bu yüzden tebrik ederim. yalnız el yazısıyla çalışma kağıtlarına nasıl ulaşabilrim. öğenciyim ve konum r sesi... el yazısıyla hece çalışmalarına cümle çalışmalarına ihtiyacım var. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma