hocam.bazı velilerimden istek geldi.bazı okullar 1.sınıfları 75 soruluk bir deneme sınavı yapmışlar.benim velilerim de çocuklarının genel durumunu görmek için bir deneme sınavı istiyorlar.ben hazırlarım.ama çok kolay veya çok zor hazırlarım diye korkuyorum.ellerinde 1.sınıflar için deneme sınvı olan öğretmen arkadaşlar bana yardım ederlerse çok sevinirim
teşekkür ederim emeğiniz için.Benim çocuklar heceliyorlar hala.Öncelikle hergün hikaye kitaplarını değiştirdim değiştiriyorumda.Yazın bildiklerinide unutacaklar diye korkuyorum.Bu okumalrı cok az gelişte ama yarısı iyi.Okumaları ve okuduklarını anlamaları için yazın nasıl bir çalışma verebilirim?Fakat yinede veliye güvenim yok.Allahtan ümit kesilmez:))
sayın ismer hocam,biz okumaya geçtiğimiz zamanlarda çocuklara kardeş hayvanlar serisi diye bir seri aldırmıştık.yanında defteri de vardı.9 tane kitabı var.defterinde de her hikaye kitabının soruları var.Okuduklarını anlayıp yazmaları açısından çok faydalı olmuştu. belki böyle bir şey aldırabilirsiniz.
sayın hocalarım yine böyle ellerinde deneme sınavları biçiminde testleri olan arkadaşlar var mı.m_gülen hocamızın gönderdikleri gibi.çok faydalı oldu.velilerim de memnun oldu
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma