Haftasonu okuma bayramımızı yaptık. Çok güzel oldu. Hepsiyle çok gurur duydum. Onları çok seviyorum. Bu arada okuma yazma bilmeyen öğrencim kalmadı. Açıkçası sene başında 51 öğrenci ile bu kadar başarı beklemiyordum. Artık ben de dahil hepimizi güzel bir tatil bekliyor.Herkese başarılar.
Ben de cüma günü okuma bayramı mı yaptım güzeldi okumayı bilmeyen bir öğrencim kaldı sanırım gelişim düzeyini beklemem gerekiyor a ve e sesini ayırt edemiyor halen ,Sinan Hocama ve diğer arkadaşlara yardımları için teşekkür ederim.
Sinan öğretmenimize çok teşekkürler.Bu yıl çalışmalarından çok faydalandım.sene başında türkçe dahi bilmeyen öğrencilerimin hepsi okuyor.son okumaya geçen öğrencim vefat etti trafik kazasında...bunun burukluğu var biraz...öğrencilerimi seviyorum
"nannan" öğretmenim vefat eden öğrencimize çok üzüldüm. Bir öğretmenin başına gelecek en kötü durumlardan biridir bu. Allah(c.c.) Ailesinede , sizede sabırlıklar versin.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma