Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
2006 -2007 Eğitim Öğretim Yılı
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Günlük | 2006 -2007 Eğitim Öğretim Yılı
Mesaj icon Konu: 25 Mayıs 2007 Cuma (İkinci Dönem) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1183

Aldigi Alkis: 5456
%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Konu: 25 Mayıs 2007 Cuma (İkinci Dönem)
    Gönderim Zamanı: 24-Mayis-2007 Saat 21:57
Bugün okulda...
IP  Tesekkur Et
ismer
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 15

Aldigi Alkis: 12
%80
Alıntı ismer Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mayis-2007 Saat 14:27

(sınıf tekararı için kurs ve velinin izzi kalktı..sadece tedbir alınması gerekiyor onlara göre bir uygulama planı..şök te bir tutanak tamam.tabi kesin bırakılmalı ise.bendede 3 tane var)memurlar nette bunu bir arkadaş yazmış.Fakat ben kurs var diye biliyordum.Ne yapmam gerekiyor?

IP  Tesekkur Et
vehbi hoca
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 20

Aldigi Alkis: 4
%20
Alıntı vehbi hoca Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mayis-2007 Saat 21:37
Değerli öğretmen arkadaşım, bu konu ile ilgili olarak size İ.Ö.K. yönetmeliğinin 47. maddesini okumanızı tavsiye edebilirim. O maddeden  benim  anladığım kurs açmaya gerek olmadığıdır. Ancak bazı işlemlerin yapılması gerekli. En başta 2. yarı yılın ilk ayı içinde okul müdürü, varsa okul rehber öğretmeni, öğrenci velisi ve sınıf öğretmeni bir araya gelerek alınacak önlemler ve yapılacak çalışmalarla ilgili bir tutanak hazırlayarak imzalıyorlar. İlk adım bu. Daha sonraki iş ve işlemler orada yazıyor. Yalnız önemli olan bu tutanağın yapıldığı tarih. Umarım yardımcı olmuşumdur. Başarılar dilerim. İyi çalışmalar. 
vehbi
IP  Tesekkur Et
ismer
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%80
Alıntı ismer Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2007 Saat 12:09

Değerli hocam teşşekkür ederim.FAkat tutanak tutmadım ve benim bırakacağım 3 kişi var ki onlaraıda hiç sınıf geçiremem.Bu saatten sonra tutanak tutturup (eskiye dönük olarak ) onları bıraksam olur mu?Ayrıca nasıl bir tutanak hazırlamalıyım?Yardımlarınızı bekliyorum..

IP  Tesekkur Et
vehbi hoca
Misafir
Misafir
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 20

Aldigi Alkis: 4
%20
Alıntı vehbi hoca Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2007 Saat 19:44

Sayın hocam, ben yaptığım tutanağı örnek olması amacıyla size burada sunuyorum. Ancak sayfa düzenin de yazının kopyalanması nedeniyle bozulma olmuş olabilir. Mail adresiniz varsa mail olarak gönderebilirim. Eskiye dönük olması konusu ile ilgili olarak da bu sizin , müdürünüzün ve velinizin anlaşmasına bağlı .Saygılarımla...

TUTANAK

İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 47. maddesi gereğince ve “Öğrencinin başarısının değerlendirilmesi “ ile ilgili esasları düzenleyen madde uyarınca  bu tutanak düzenlenmiştir.

Okulun adı: Saliha Onbaşı İlköğretim Okulu

Öğrencinin adı: Oktay TİLAVER

Sınıfı: 1/B

No: 734

1/B sınıf öğretmeni Vehbi MERT, Öğrenci velisi Mehmet TİLAVER, Okul rehber öğretmeni Ahmet KARCI ve Okul müdürü Zafer DEMİRCİ bir araya gelerek adı geçen öğrencinin başarısının sınıf seviyesine yükseltilmesi  konusunu görüşmek üzere 21/02/2007 tarihinde bir araya gelerek aşağıda kararları almışlardır.

1-Öğrenci sınıf seviyesinin altındadır.

2-Sınıf öğretmeni tarafından gerekli materyaller hazırlanarak öğrenciye sunulacak, ve bu materyallerle gerek ders saatlerinden uygun olanlarında gerekse evde öğrenciyle özel olarak ilgilenilecektir.

3-Veli tarafından öğrenciye günlük zaman ayrılacak ve öğretmen tarafından sunulan materyaller yardımıyla evde uygun bir ortamda ders çalışması yapılacaktır.

4-Okul idaresi resmi kanallara ulaşmada ve materyal sağlamada veli ve sınıf öğretmenine yardımcı olacaktır.

5-Okul rehberlik servisince gerekli yardım yapılacaktır.

6-Öğrenci bu durum dahilinde devam ederse bir üst sınıfta güçlüklerle karşılaşabilir.

Bu tutanak 21/02/2007 tarihinde tarafımızdan düzenlenmiştir.

Vehbi MERT                           Mehmet TİLAVER                            Ahmet KARCI

1/B Sınıf Öğr.                         Öğrenci Velisi                          Okul Rehb. Öğr.

Zafer DEMİRCİ

Okul Müdürü

Düzenleyen vehbi hoca - 26-Mayis-2007 Saat 21:49
vehbi
IP  Tesekkur Et
ismer
Misafir
Misafir

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%80
Alıntı ismer Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Mayis-2007 Saat 08:21
hocam teşekkür ederim.Mecbur konuşacaz veli ile.Yetiştirme kursu ile ilgili olarak ne yapmam !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
IP  Tesekkur Et
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma